Okić - evo mene moji ljudi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 31> |
Korisnik | |
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sve je WOW, ali ovaj tanjur i kaleži su mi ZAAAKOOOON!!!!
|
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Sve ti je krasno draga.....ali kinderbet......wooooow, bome si se tu naradila. Znam to jer sam i ja ljetos preuređivala sinov! Krasan je, pravi veseli dječji |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Jako lijepo, moram i ja nabaviti taj frosti. Kako on podnosi toplinu ukoliko je zapaljena svijeća unutra. Pohvale i za kinderbet. Tko će se valjuškati u njemu?
A daska i pitorico na dasci -
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
radovi su ti super, a gdje se nabavlja frosti.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Tatjana, mislim da ga ima u Lumosu.
|
|
![]() |
|
Hvala drage moje forumašice! Ovaj bijeli, odnosno koji ima efekt mraza, kupila u Lumosu, imam i srebrni iz Megacolora. Toplinu bi trebao dobro podnositi, jer se on može i zapeći u pećnici. Što ja za sviječnjake nisam radila.
|
|
![]() |
|
Mima, na žalost ja još neću biti baka (valjda moji misle da sam premlada??? Ha, ha) u kinderbetu će biti Ivano, kad nam dođe negdje u veljači, sin od prijateljice i susjede.
![]() |
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
čaše su super!!! bravo majstorice!!!!
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Molim, Jani je predložola da se sastanemo na Kvatriću u ponedjeljak, ako je netko zainteresiran valjda ne bude toliko snijega da ne budemo mogli se sastari.
Otvorite stranicu Jani pa vidite u koliko sati, ali sve po dogovoru. Okić ti bi bar mogla doći, napokon da se vidimo jer si to još jesenas obečala. |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
krasno, draga Okić... ![]() ovi s frostijem su mi baš posebni... je li teško raditi s njim? |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
draga sve ti je prekrasno al kinderbet je fantastican
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Hvala djevojke! Tatjana, ako bude vrijeme dobro, nastojat ću doći na sastanak!Klara puno ti hvala, a podloga od frostija ti je jako jednostavna. Nanosiš ga spužvicom i on se brzo suši. Ja sam ga sušila na radijatoru. On se inače može i zapeči, npr. za čaše za piće. Ovdje sam stavila rižin papir i malo kontura. Za sviječnjak dosta. Kad sam lakirala nije mi bilo više tako mrazovito, pa sam ih ovako ostavila. Brzo i jednostavno!
|
|
![]() |
|
Ja sam ti Mirjana to stavila na moje prve radove, ali nisam znala da se mora obavezno peći, jer ako dodje do vode, ode sve u nepovrat.Ideja s onom salvetom sa sivom bojom mi je super, imam je.
Ako smo se složole, nastojat ćemo svi polako doći, kad tko može, imaš moj broj nazovi. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |