Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Okić - evo mene moji ljudi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Okić - evo mene moji ljudi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 31>
Korisnik
Poruka
salomon View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje salomon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2012 u 07:50
sve je WOW, ali ovaj tanjur i kaleži su mi ZAAAKOOOON!!!!
Neke dane si golub...a neke kip...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2012 u 09:04

Sve ti je krasno draga.....ali kinderbet......wooooow, bome si se tu naradila. Znam to jer sam i ja ljetos preuređivala sinov! Krasan je, pravi veseli dječjiThumbs%20Up

"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 18:05
Malo sviječnjaka sa frostijem!
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 20:27
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 20:28
Sviječnjak rađen rižinim papirom.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 22:00

Jako lijepo, moram i ja nabaviti taj frosti. Kako on podnosi toplinu ukoliko je zapaljena svijeća unutra.

Pohvale i za kinderbet. Tko će se valjuškati u njemu? 
A daska i pitorico na dasci - Clap.
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 22:09
radovi su ti super, a gdje se nabavlja frosti.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 22:35
Tatjana, mislim da ga ima u Lumosu.
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 22:51
Hvala drage moje forumašice! Ovaj bijeli, odnosno koji ima efekt mraza, kupila u Lumosu, imam i srebrni iz Megacolora.  Toplinu bi trebao dobro podnositi, jer se on može i zapeći u pećnici. Što ja za sviječnjake nisam radila.
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 22:53
Mima, na žalost ja još neću biti baka (valjda moji misle da sam premlada??? Ha, ha) u kinderbetu će biti Ivano, kad nam dođe negdje u veljači, sin od prijateljice i susjede.   Tongue
Na vrh
mren View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 202
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mren Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2012 u 13:36
čaše su super!!! bravo majstorice!!!!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2012 u 15:49
Molim, Jani je predložola da se sastanemo na Kvatriću u ponedjeljak, ako je netko zainteresiran valjda ne bude toliko snijega da ne budemo mogli se sastari.
Otvorite stranicu Jani pa vidite u koliko sati, ali sve po dogovoru. Okić ti bi bar mogla doći, napokon da se vidimo jer si to još jesenas obečala.
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2012 u 16:34

krasno, draga Okić... Heart

ovi s frostijem su mi baš posebni...
je li teško raditi s njim?

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2012 u 18:02
draga sve ti je prekrasno al kinderbet je fantasticansmile120
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2012 u 18:02

Hvala djevojke!

Tatjana, ako bude vrijeme dobro, nastojat ću doći na sastanak!

Klara puno ti hvala, a podloga od frostija ti je jako jednostavna. Nanosiš ga spužvicom i on se brzo suši. Ja sam ga sušila na radijatoru. On se inače može i zapeči, npr. za čaše za piće. Ovdje sam stavila rižin papir i malo kontura. Za sviječnjak dosta. Kad sam lakirala nije mi bilo više tako mrazovito, pa sam ih ovako ostavila. Brzo i jednostavno!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2012 u 09:15
Ja sam ti Mirjana to stavila na moje prve radove, ali nisam znala da se mora obavezno peći, jer ako dodje do vode, ode sve u nepovrat.Ideja s onom salvetom sa sivom bojom mi je super, imam je.
Ako smo se složole, nastojat ćemo svi polako doći, kad tko može, imaš moj broj nazovi.
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 00:11
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 00:16
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 00:17
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 00:18
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 31>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.