Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 131> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajmeeeee @jagoda, bacila si me u bed sa svojim ljepotanima
![]() Ako hoćeš, samo mi se javi
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
jagoda....divni cvjetovi
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Hvala Bebi imam i crvenog duplog samo nisam pronašla sliku.Pogledati ću da li je isti kao i moj. Ja tebi mogu poslati reznice od ovih koji su veći, ali to na proljeće...
![]() Moon hvala na pohvali. Hibiji stvarno imaju čarobne cvijetove, ali šteta da traju samo jedan ili dva dana... ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Jagoda, drago mi je da ti cvate Persian Rug. I ostali su vrlo lijepi.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Nina predivan je tvoj PERSIAN RUG. Dosta je cvjetao, ali sada je u kući i ne vidim više pupove. Ovi drugi još cvjetaju. Moram ti se javiti i izabrati još barem jednog ljepotana...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
*Bonsai* ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 89 |
http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/0b3f2f06-CIMG0913.JPG ovo je moj hibiskus koji je ljetos cvjetao ima duple cvjetove
![]() |
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Prekrasni hibići
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
lela.h...divni su
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
lela vidim da si se davno registrirala,samo mi nije jasno zašto si tako dugo skrivala tu ljepotu
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
radoja956 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
‚Napolju je već -9, ja u šetnji kroz vaše zimovnike i sobe zagrijala svoje srce ljepotom vaših hibija. neka vam neumorno cvjetaju, nepreswtano. hvala za ovaj ugođaj večeras. pozdrav za sve sa teme o hibijima. Divni su vam. Prosto mi se ne zatvara komp.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@lela.h dobro nam došla
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
prekrasni su vam hibiskusi ..nemam bas vremena pregledavat sve postove a i ima ih poprilicno ,pa ako neko bude imo volje brznski da mi odgovori..jeli mogu ostavit moje hibiskuse sa sukulentima u hladnoj i svijetloj prostoriji,nemam bas neki smjestaj za njih al mislim se bolje im je tamo nego u toplom i bez svjetlosti
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
radoja956 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
Kamenjar,možeš, ali ne previše hladnoj. Ja tako držim moja dva, ali soba nikad nije ispod 5 stepeni, nadam se da ni kod tebe nije hladnije. Moje prijateljice ih isto tako drže u hladnim i svijetlim prostorijama .
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Lela,predivni su ti hibiji!!Kod mene cvjetaju stidljivo ,pretoplo im je u kući,to znam ali nemam gdje drugo sa njima.Ovaj je cvjetao prije par dana dok je napolju bilo snijega..
![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |