Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 131> |
Korisnik | |
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
*Bonsai* ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 89 |
http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/0b3f2f06-CIMG0913.JPG ovo je moj hibiskus koji je ljetos cvjetao ima duple cvjetove
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Nina predivan je tvoj PERSIAN RUG. Dosta je cvjetao, ali sada je u kući i ne vidim više pupove. Ovi drugi još cvjetaju. Moram ti se javiti i izabrati još barem jednog ljepotana...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Jagoda, drago mi je da ti cvate Persian Rug. I ostali su vrlo lijepi.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Hvala Bebi imam i crvenog duplog samo nisam pronašla sliku.Pogledati ću da li je isti kao i moj. Ja tebi mogu poslati reznice od ovih koji su veći, ali to na proljeće...
![]() Moon hvala na pohvali. Hibiji stvarno imaju čarobne cvijetove, ali šteta da traju samo jedan ili dva dana... ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
jagoda....divni cvjetovi
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Ajmeeeee @jagoda, bacila si me u bed sa svojim ljepotanima
![]() Ako hoćeš, samo mi se javi
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Obožavam hibije i imam ih nekoliko...Smjestila sam ih u zatvoreno i još uvijek neki cvatu..Pravi tropski imam jedan i to od Nine. Nastojati ću ih kupiti još jer su stvarno posebni, a kad vidim kakvih ima dobijem volju za kupovinom...
![]() Ovo je isti ali tu je tamniji- Ninin PERSIAN RUG, a nepotrebno ga na photobucketu prevode kao PERZIJSKI TEPIH ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
I ja sam oduševljenima onim što vidim na ovoj temi!Svi su divni,predivni!Onaj tamno crveni od Bormi mi je poseban,boja baš ono po mojoj mjeri.Bijeli je priča za sebe,tako rijedak i tako jednostavno lijep!!
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Svi su vam hibići prekrasni
![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
E.N. Prekrasni žućo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Bromelija, koja raskoš! Fenomenalni su!
![]() bebolina, Free i ovi vaši ljepotani izazivaju uzdahe divljenja. ![]() A gle ovog kako je smiješan: ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Prekrasni su ti bromelija , osobito bijeli do kojeg je teško doći
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
![]() Vidi se da im je kod tebe lijepo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ovi cvijetaju danas kod mene
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |