Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 131>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2012 u 01:05
Ajmeeeee @jagoda, bacila si me u bed sa svojim ljepotanimasmile39
Kod mene imaš reznica crvenog duplog, prekrasan je i lako se zakorijenjuje.
Ako hoćeš, samo mi se javiWink
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2012 u 01:10
jagoda....divni cvjetovi
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2012 u 02:18
Hvala Bebi imam i crvenog duplog samo nisam pronašla sliku.Pogledati ću da li je isti kao i moj. Ja tebi mogu poslati reznice od ovih koji su veći, ali to na proljeće...
Moon hvala na pohvali. Hibiji stvarno imaju čarobne cvijetove, ali šteta da traju samo jedan ili dva dana...
sutra je novi dan
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2012 u 17:19
Jagoda, drago mi je da ti cvate Persian Rug. I ostali su vrlo lijepi.
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 04:25
Nina predivan je tvoj PERSIAN RUG. Dosta je cvjetao, ali sada je u kući i ne vidim više pupove. Ovi drugi još cvjetaju. Moram ti se javiti i izabrati još barem jednog ljepotana...
sutra je novi dan
Na vrh
*Bonsai* View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 89
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje *Bonsai* Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 17:51
http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/0b3f2f06-CIMG0913.JPG            ovo je moj hibiskus koji je ljetos cvjetao ima duple cvjetovesmile79
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 604
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 18:40
Pozdrav svima! Dugo pratimovaj forum i parim oci Clap
preljepih hibiskusa imate smile57
evo da i ja predstavim neke od mojih domacih,
Narancasti dupli

Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 18:44

Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 18:49

Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 18:55

Crveni jednostavni

Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 19:27
Prekrasni hibićiClap
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 19:57
lela.h...divni su
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 20:48
lela vidim da si se davno registrirala,samo mi nije jasno zašto si tako dugo skrivala tu ljepotu
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
radoja956 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 198
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radoja956 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 21:29
‚Napolju je već -9, ja u šetnji kroz vaše zimovnike i sobe zagrijala svoje srce ljepotom vaših hibija. neka vam neumorno cvjetaju, nepreswtano. hvala za ovaj ugođaj večeras. pozdrav za sve sa teme o hibijima. Divni su vam. Prosto mi se ne zatvara komp.
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 21:46
Hvala vam Smile je duze sam registrirana.... ali mi je bilo dovoljno gledati vase slike i citati savjete! LOL Ali sada cu se aktivirati Big%20smile <3

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 23:29
@lela.h dobro nam došla smile73
Hibići su ti smile227smile39
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 23:32
Originalno poslano od člana *Bonsai* *Bonsai* napisao:

http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/0b3f2f06-CIMG0913.JPG            ovo je moj hibiskus koji je ljetos cvjetao ima duple cvjetovesmile79
Taj mi je prekrasanThumbs%20Up
Imam isti takav, samo je sad odlučio pauzirati sa svojim crvenim loptamaTongue
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2012 u 17:06
prekrasni su vam hibiskusi ..nemam bas vremena pregledavat sve postove a i ima ih poprilicno ,pa ako neko bude imo volje brznski da mi odgovori..jeli mogu ostavit moje hibiskuse sa sukulentima u hladnoj i svijetloj prostoriji,nemam bas neki smjestaj za njih al mislim se bolje im je tamo nego u toplom i bez svjetlosti
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
radoja956 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 198
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radoja956 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2012 u 20:48
Kamenjar,možeš, ali ne previše hladnoj. Ja tako držim moja dva, ali soba nikad nije ispod 5 stepeni, nadam se da ni kod tebe nije hladnije. Moje prijateljice ih isto tako drže u hladnim i svijetlim prostorijama .
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2012 u 13:51
Lela,predivni su ti hibiji!!Kod mene cvjetaju stidljivo ,pretoplo im je u kući,to znam ali nemam gdje drugo sa njima.Ovaj je cvjetao prije par dana dok je napolju bilo snijega..

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.