Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5859606162 131>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2013 u 17:21
kad je bilo nevrijeme (bura ) i jako hladno ,meni je otvorio se prozor u prostoriji gdje su hibiskusi ,nisam na vrijeme vidla ,nakon par dana vidim otvoren prozor i sprzene listice od hibiskusa ..al mislim da nisu propali jer mi stabljika djeluje zdravo ,dali da ih sad vec orezem ili da čekam proljece tj da vidim nove izboje
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2013 u 14:28
Prelijepe hibije imate
Da budem iskrena ja izbjegavam ovu temu.
Lako se "navučem" (čitaj teško im je odoliti), a nemam više mjesta ni za kakvu novu kolekciju.
Dokle ću moći da im odolim vidjet ćemo. Ako budete češće postavljale slike sigurno ne tako dugo
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2013 u 14:09
Free divni su ti hibiji!
Dado nestrpljivo čekamo tvoje slike!
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2013 u 13:09
Originalno poslano od člana dado.slavnija dado.slavnija napisao:

Hvala Danijela!
Mili bože morat ću na tečaj kako ovdje postaviti slike, užas jedan :(

Dado dobrodosao,ja te poznajem sa drugog foruma,zapazila sam tvoje prelepe hibiskuse,forumasi samo da znate sta nas ocekuje...eksplozija boja vrsta i znanja...dosao je pravi poznavaoc Hibija...
PS.na pp sam ti objasnila stavljanje slika lako....smile141
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2013 u 10:29
Originalno poslano od člana dado.slavnija dado.slavnija napisao:

...Mili bože morat ću na tečaj kako ovdje postaviti slike, užas jedan :(

dobrodošao među nas obožavatelje hibiskusasmile57

ovako, za postavljanje slika zaviri ovdje ma nije to baš tako teško...nemoj nas dugo držati u neizvjesnosti, čekamo slike...

jel netko od vas već orezao svoje hibiće ili se tek spremate...ja sam svom dobrano prikratila grane (zbog prostora)...toplo mu je kao i meni....jako lijepo tjera nove izboje....
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2013 u 07:43
mislim da tecaj imas na you tube-uWink...dobrodosao!
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
dado.slavnija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado.slavnija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2013 u 00:07
Hvala Danijela!
Mili bože morat ću na tečaj kako ovdje postaviti slike, užas jedan :(
Dario
dario.novska@gmail.com
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 604
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2013 u 17:52
Pozdrav Dario! Drago mi je da si se pridruzio!
Free sa tim se i ja borim, i sada imam pupova ali bas sto kazes
puf ,puf,puf!!! I to je bilo to!
Svima vam zelim sretnu i uspjesnu novu godinu!!!! I naravno puuuno cvijetova!
Danijela
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2013 u 14:29
Lela, Alisa, Bebolina prekrasne cvjetove hibiča ste nam pokazale !!Dado tvoje  slikice očekujemo !!

uvu28taz6s5e1pldiyp.jpg

q3dn1p67grmt4qqacen.jpg

Sa ova dva prekrasna i velika cvijeta mojih starih hibića, drage moje cvjetne, želim vam sretnu, sretnu i cvjetnu 2013 !!!

Sa hibičima koju su puno godina kod mene nemam problema, lijepo cvatu ali...sa ovim mlađim baš imam problema !! Pupić do pupića i opet kao ljetos...puf,puf,puf!!  Otpadoše kao da netko puca po njima !!
I zakorjeniti mi ih nije problem a natjerati na cvatnju..bome je !!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
dado.slavnija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado.slavnija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2013 u 12:35
Pozdrav hibiskusoljubci!
Duže pratim ovaj forum ali ne stignem na svima biti aktivan....
Također sam u ovom hobiju, možda više s ciljem hibridizacije ali kao hobi.
Veliki pozdrav Nini, Danijeli.
Staviti ću nekolikio slikica svojih hibiskusa naknadno
Dario
dario.novska@gmail.com
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2012 u 13:51
Lela,predivni su ti hibiji!!Kod mene cvjetaju stidljivo ,pretoplo im je u kući,to znam ali nemam gdje drugo sa njima.Ovaj je cvjetao prije par dana dok je napolju bilo snijega..

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
radoja956 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 198
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radoja956 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2012 u 20:48
Kamenjar,možeš, ali ne previše hladnoj. Ja tako držim moja dva, ali soba nikad nije ispod 5 stepeni, nadam se da ni kod tebe nije hladnije. Moje prijateljice ih isto tako drže u hladnim i svijetlim prostorijama .
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2012 u 17:06
prekrasni su vam hibiskusi ..nemam bas vremena pregledavat sve postove a i ima ih poprilicno ,pa ako neko bude imo volje brznski da mi odgovori..jeli mogu ostavit moje hibiskuse sa sukulentima u hladnoj i svijetloj prostoriji,nemam bas neki smjestaj za njih al mislim se bolje im je tamo nego u toplom i bez svjetlosti
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 23:32
Originalno poslano od člana *Bonsai* *Bonsai* napisao:

http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/0b3f2f06-CIMG0913.JPG            ovo je moj hibiskus koji je ljetos cvjetao ima duple cvjetovesmile79
Taj mi je prekrasanThumbs%20Up
Imam isti takav, samo je sad odlučio pauzirati sa svojim crvenim loptamaTongue
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 23:29
@lela.h dobro nam došla smile73
Hibići su ti smile227smile39
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 604
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 21:46
Hvala vam Smile je duze sam registrirana.... ali mi je bilo dovoljno gledati vase slike i citati savjete! LOL Ali sada cu se aktivirati Big%20smile <3

Na vrh
radoja956 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 198
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radoja956 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 21:29
‚Napolju je već -9, ja u šetnji kroz vaše zimovnike i sobe zagrijala svoje srce ljepotom vaših hibija. neka vam neumorno cvjetaju, nepreswtano. hvala za ovaj ugođaj večeras. pozdrav za sve sa teme o hibijima. Divni su vam. Prosto mi se ne zatvara komp.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 20:48
lela vidim da si se davno registrirala,samo mi nije jasno zašto si tako dugo skrivala tu ljepotu
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 19:57
lela.h...divni su
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 19:27
Prekrasni hibićiClap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5859606162 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,469 sekundi.