Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 182183184185186 319> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Brrr zima, snijeg, ljepše je gledati ovaj karasan nastavak slika sa sukulentima, divne krasule, pogotovo ova prošarana
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Ajmeeeee koliko ti toga imaš i vani i unutra....
Baš mi je drago da imaš sedum burita, imam ga i ja, to je moj mezimac. Vidjet ćeš kako je zahvalan i brzorstući sedumić. ![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Prekrasan vrt čak i pod snijegom
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() I ovaj mali vrtić također,13 kn Crassula Gollum i još dva sitna sukulenta |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Ovo je bila lijep ulov sa šetnje s Natalijom Crassula Ovata Variegata Jade Plant |
|
![]() |
|
![]() Poklon od trave Dasylirion Achrotrichum ![]() |
|
![]() |
|
![]() Poklon od Natalije Kalanhoe uniflora ![]() |
|
![]() |
|
![]() Poklon od Natalije Phlebodium ![]() |
|
![]() |
|
![]() Malo noviteta iz Zadra,nešto od Natalije i trave,a nešto i na sniženju kupila |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Na mjestima ima između 0,5m i 1m snijega |
|
![]() |
|
rosa2 hvala ti na šetnji.
Horti ono ti je Berberis frikarti u jesenjem izdanju,ti si ga vidjela kad je bio u cvatu,žute boje. kamenjar hvala ti što si prošetala. blue sky ti sukulenti su toliko lijpi da uopće nije čudno što su nas sve osvojili. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ti si pravi kolekcijonar dobro je da imaš tako lijepi prostorpa da sve lijepo udomiš
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
predvecer sam setala tvojim vrtom al nisam imala vremena javit se,predivno je kod tebe a noviteti koje si kupila
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
E lijepo si me prošetala
![]() Vidim da si se pošteno naradila oko preinake kamenjara, novih gredica, tisa-ograde...Tako vrijednu i hiperaktivnu ženu ne vidjeh skoro.
Sukulentna zbirka se udeseterostručila
![]() Ko i uvijek sve mi je kod tebe prekrasno, sriktano s ljubavlju i ukusom
![]() Mahonija je stvarno ljepotica. A tko je ovaj malac
![]() Jel možda neki berberis?
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prekrasno si se ponovila
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Vidim da sam trebala provjeriti nazive sukulenata,a ne uzeti sve zdravo za gotovo.Očito su etikete popikane krivo.
Ono gore nije sedum hintonii nego SEDUM FURFURACEUM. SEDUM HINTONII je onaj dlakavi što je slika mutna. aralija kontesaa Anabistrica belica Svima puno pozdrava sa hladnog brega. ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
jedna zimska kavica za tebe
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 182183184185186 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |