Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 131> |
Korisnik | |
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kad je bilo nevrijeme (bura ) i jako hladno ,meni je otvorio se prozor u prostoriji gdje su hibiskusi ,nisam na vrijeme vidla ,nakon par dana vidim otvoren prozor i sprzene listice od hibiskusa ..al mislim da nisu propali jer mi stabljika djeluje zdravo ,dali da ih sad vec orezem ili da čekam proljece tj da vidim nove izboje
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Prelijepe hibije imate
![]() Da budem iskrena ja izbjegavam ovu temu. Lako se "navučem" (čitaj teško im je odoliti), a nemam više mjesta ni za kakvu novu kolekciju. Dokle ću moći da im odolim vidjet ćemo. Ako budete češće postavljale slike sigurno ne tako dugo ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Free divni su ti hibiji!
Dado nestrpljivo čekamo tvoje slike! |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Dado dobrodosao,ja te poznajem sa drugog foruma,zapazila sam tvoje prelepe hibiskuse,forumasi samo da znate sta nas ocekuje...eksplozija boja vrsta i znanja...dosao je pravi poznavaoc Hibija... PS.na pp sam ti objasnila stavljanje slika lako.... ![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
dobrodošao među nas obožavatelje hibiskusa ![]() ovako, za postavljanje slika zaviri ovdje ma nije to baš tako teško...nemoj nas dugo držati u neizvjesnosti, čekamo slike... jel netko od vas već orezao svoje hibiće ili se tek spremate...ja sam svom dobrano prikratila grane (zbog prostora)...toplo mu je kao i meni....jako lijepo tjera nove izboje....
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
mislim da tecaj imas na you tube-u
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
dado.slavnija ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 04 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 196 |
Hvala Danijela!
Mili bože morat ću na tečaj kako ovdje postaviti slike, užas jedan :( |
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Pozdrav Dario! Drago mi je da si se pridruzio!
Free sa tim se i ja borim, i sada imam pupova ali bas sto kazes puf ,puf,puf!!! I to je bilo to! Svima vam zelim sretnu i uspjesnu novu godinu!!!! I naravno puuuno cvijetova! Danijela |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Lela, Alisa, Bebolina prekrasne cvjetove hibiča ste nam pokazale !!Dado tvoje slikice očekujemo !!
![]() ![]() Sa ova dva prekrasna i velika cvijeta mojih starih hibića, drage moje cvjetne, želim vam sretnu, sretnu i cvjetnu 2013 !!! Sa hibičima koju su puno godina kod mene nemam problema, lijepo cvatu ali...sa ovim mlađim baš imam problema !! Pupić do pupića i opet kao ljetos...puf,puf,puf!! Otpadoše kao da netko puca po njima !! I zakorjeniti mi ih nije problem a natjerati na cvatnju..bome je !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
dado.slavnija ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 04 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 196 |
Pozdrav hibiskusoljubci!
Duže pratim ovaj forum ali ne stignem na svima biti aktivan.... Također sam u ovom hobiju, možda više s ciljem hibridizacije ali kao hobi. Veliki pozdrav Nini, Danijeli. Staviti ću nekolikio slikica svojih hibiskusa naknadno |
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Lela,predivni su ti hibiji!!Kod mene cvjetaju stidljivo ,pretoplo im je u kući,to znam ali nemam gdje drugo sa njima.Ovaj je cvjetao prije par dana dok je napolju bilo snijega..
![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
radoja956 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
Kamenjar,možeš, ali ne previše hladnoj. Ja tako držim moja dva, ali soba nikad nije ispod 5 stepeni, nadam se da ni kod tebe nije hladnije. Moje prijateljice ih isto tako drže u hladnim i svijetlim prostorijama .
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
prekrasni su vam hibiskusi ..nemam bas vremena pregledavat sve postove a i ima ih poprilicno ,pa ako neko bude imo volje brznski da mi odgovori..jeli mogu ostavit moje hibiskuse sa sukulentima u hladnoj i svijetloj prostoriji,nemam bas neki smjestaj za njih al mislim se bolje im je tamo nego u toplom i bez svjetlosti
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@lela.h dobro nam došla
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
![]() |
|
radoja956 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
‚Napolju je već -9, ja u šetnji kroz vaše zimovnike i sobe zagrijala svoje srce ljepotom vaših hibija. neka vam neumorno cvjetaju, nepreswtano. hvala za ovaj ugođaj večeras. pozdrav za sve sa teme o hibijima. Divni su vam. Prosto mi se ne zatvara komp.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
lela vidim da si se davno registrirala,samo mi nije jasno zašto si tako dugo skrivala tu ljepotu
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
lela.h...divni su
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Prekrasni hibići
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |