Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 180181182183184 319>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2012 u 15:05
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2012 u 15:04
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2012 u 15:03

Sve je posađeno i dodano je još zemlje.Nije baš bilo jednostavno kako se čini.Sempervivumi su imali puno veće korijenje od rupica rabica tako da sam morala rezati mrežu i umetati u rupe korijenje.Lako je bilo posaditi samo one koji su pustili vriježe.Još okolo dolazi lajsna da se ne vidi izolacija i da izgleda kao slika.Dosta je teška kutija pa će i kukice za zid morati biti čvršće.Eto uputstva za one koji se odluče to napraviti.Ne smijem zaboraviti pohvaliti onog tko se to potrudio napraviti,a to je MM.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2012 u 14:57

Pričvršćena je rabic mreža i onda sam stavila zemlju
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2012 u 14:56

Stavljena je izolacija da višak vode ne uništava drvenu kutiju
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2012 u 14:54

Početak nastajanja vertikalnog vrta
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2012 u 14:52
korijenko

anabistrica

moon

Puno hvala na šetnji i dođite opet,snijega više nema.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 23:38

lijepo si pospremila sukulente, uživaju unutra dok vani snijeg i inje caruje vrtom

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 00:55
Možemo se mi ljutiti na zimu i snijeg ali kad inje padne po granama, mora se priznati da je prekrasno. Još ako sunce zasja ...
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 09:25
Da,da pravo kažeš sve je to krasno, bijelo ,bajkovito....na slic,i ali kratko traje a onda samo problemi.....
Krasne sukulente si kupila !!
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 07:23
Mari5510 hvala ti na obilasku.Sukulenti me trenutno vesele jer vani nema posla oko cvijeća pa mi oni zaokupljaju pažnju.Po zimi s njima i nema puno brige.

aralija sve je to lijepo na slici i nekoliko dana,sve ostalo je samo problem.Najprije temp -15,pa sve zaleđeno,ceste slabo očišćene i ledene tako da ne mogu nigdje otići.Ako toliko voliš sniježni ugođaj,samo dođi i uživaj,bit će mi drago.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2012 u 21:29
Idem redom i divim se snježnim pokrivačima kod Vas na kontinentu,  a vidim, mene stvarno nitko ne razumije kad kažem da volim snijeg,  predivni kadrovi koji me ostavljaju  bez daha, (ali kako kaže moj MM to ti je kad gledaš na TV a u stvarnosti e... to je drugo) ma ja mu ne vjerujem, predivni kadrovi brega.
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2012 u 16:57
inje na grmlju i drveću mi je uvijek lijepo a lončanica puna kuća imaš i dosta brige oko njih
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2012 u 14:36

A ovo su adeniumi na sunčanju
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2012 u 12:03

Neki prozori se više ne mogu otvoriti
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2012 u 12:01

Tu se vidi kako im lampa lijepo svitli i čini dan dužim
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2012 u 12:00

Kupila sam i lampu za biljke tako da imaju dosta svjetla kad je vani mračno
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2012 u 11:58

Dio mojih ljepotana na jednoj polici
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2012 u 11:56

Mislim da je ovo Echeveria Pulvinata Frosty
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2012 u 11:55

Neki Pachyphytum
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 180181182183184 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.