Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Djelo mojih ruku - by djibril
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Djelo mojih ruku - by djibril

Odgovori Odgovori Stranica  <1 131415
Korisnik
Poruka
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 10:29
Djibril,vrjedne ruke čuda smile99čine,pa tako i u Tvome slućaju.
Pošto vidim,da imaš lijep komad zemlje oko kuće,vrjedne ruke i smisla za estetiku,a i volje ne bi Ti bilo loše napraviti mali vodeni vrt i u njegovom sklopu okolo kamenjar ,ja isto smišljam kako bi to ukomponirala u svoju okućnicu i okolo stavila uz samu vodu kale jer vole vodu i neke vodene biljčice ,a u samo jezerce lopoče.Oprosti na sugestiji jer prvo što sam pomislila kad sam vidjela Tvoju okućnicu bilo je kako krasno mjesto za malo jezerce.Tongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 10:54
Ma ja ću svoje divljenje izraziti smajlićimasmile57ClapClapClap
Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 189
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 10:55
Originalno poslano od člana Silvestra Silvestra napisao:

Djibril,vrjedne ruke čuda smile99čine,pa tako i u Tvome slućaju.
Pošto vidim,da imaš lijep komad zemlje oko kuće,vrjedne ruke i smisla za estetiku,a i volje ne bi Ti bilo loše napraviti mali vodeni vrt i u njegovom sklopu okolo kamenjar ,ja isto smišljam kako bi to ukomponirala u svoju okućnicu i okolo stavila uz samu vodu kale jer vole vodu i neke vodene biljčice ,a u samo jezerce lopoče.Oprosti na sugestiji jer prvo što sam pomislila kad sam vidjela Tvoju okućnicu bilo je kako krasno mjesto za malo jezerce.Tongue

Hvala na lijepim riječima!

A što se tiče jezerca, to već imam u planu. I to čak ovo ljeto kad budem imao više vremena. Ne planiram ništa pretjerano, nego malo jezerce okruženo kamenom i raznim biljakama. Već sam kupio plastični kalup, iako znam da to nije sjajno rješenje, ali čisto za moj gušt ću napraviti s njim. :)
Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 10:56
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Ma ja ću svoje divljenje izraziti smajlićimasmile57ClapClapClap

Hvala! smile113
Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2012 u 19:52
Dugo me nije bilo, ali evo da postavim nekoliko slika zimskog ozračja kod mene u vrtu...

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2012 u 20:20
Glavno je da se nisi izgubio. Sigurno ima velikih promjena u tvojem vrtu od prosloga ljeta, pa se nadamo da i to budemo uskoro vidjeli.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2012 u 11:58
Pozdrav svima!
Mene nije bilo jako dugo, pa da malo obnovim temu. :)

Početkom proljeća sam iskopao jezerce...

Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2012 u 12:00
Nekoliko slika kad je proljeće stiglo i u moj vrt...

Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2012 u 12:02

Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2012 u 12:04

Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2012 u 12:14
Nekoliko slika moje ljubimice u vrtu... :)

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2012 u 19:52
divno ti je jezerce,a pas je zaista prekrasan
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2012 u 20:10
Bravo Djibril,
Sve si preokrenuoClaptako ti je lijepoClap
Sve pohvale tebi i tvom kućnom ljubimcuClap
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2012 u 20:43
Odlično izgleda tvoje novo jezerce, kamenjar i cvijeće, a pas je krasan, razigran Thumbs%20Up
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2012 u 21:25
EjTongue  pa ti si nam se vratio! Bravo za tvoj vrt, a ljubimac je pravi!
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2012 u 23:26
Svako godišnje doba ima svoje čari i ljepote, tvoj vrtek je predivan Smile
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2012 u 10:48
Hvala svima!

Evo i par slika sa kraja ljeta. Suša je ostavila traga, ali svejedno se našlo nekoliko lijepih slika...

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2012 u 11:16
Svaka čast majstore i bilo je krajnje vrijeme da si ponovo aktivirao temu, prekrasne sličice a tek manekenka , prava ljepotica.Thumbs%20Up
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 131415
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.