Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 251> |
Korisnik | |
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dugo nisam bila ali sve sam nadoknadila
![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Naša dobra vilo, tvoje riječi.......melem za dušu !! Al cvjetnog duha sve više a vedrog duha sve manje !! Blagoslovljeni dani koji dolaze, da nahrane naše duše dobrim duhom !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Sa največim veseljem i otvorenog ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari, to je moj veliki uspjeh !! Njegovo veličanstvo 3 cvjetne grane cimbića, a biljčica je kupljena za 10 kn iako košta preko 100kn !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Ma draga Bože zdravlja ali na proljeće moram barem vikend dolepršat do vas,da uživo vidim te ljepote i da se sita nauživam,naravno ako me primate
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
oprosti nisan skužila
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nona, hvala na lijepim riječima, drago mi je da si redovit gost iako i ne ostaviš uvijek trag, događa se to meni i u tvojem vrtu !! Pogotovo kada vidim tvoje plave krasotice !! Da znaš, kod njih uvijek padnem u neko ....tekuće stanje i razlijem se oko njih, i zaboravim ostaviti trag, .....ili od mene ostane samo slinavi trag !!
![]() Drago mi je da ti se sviđaju moje "male cvjetne prijateljice" u teglicama !! Za zmajevo krilce, hvala na ponudi, al ...ti mene radije stavi na popis za reznice plavih ljepotica !! Da budem slinava do kraja !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Majko mila, pa kak sam to mogla napraviti, Glikice draga, evo samo za tebe..... ![]() A kaj se tiće, Carol, podmlatka Korjenkovog Pedra, pa ako može moj Pero, možda bi mogo o Korjenkov Pedro !! Razlika je....samo jedno slovo !! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
često navratim ali danas moram nešto i napisati, toliko krasnih biljaka si skupila da ti moram odati priznanje, a tek zimski vrt, na njemu ti zavidim imam i ja nešto slićno ali manji prostor, u budučnosti ako bude mogučnosti želja mi je napraviti jedan veliki a do tada uživam u slikama tvog,za zmajevo krilo ako propadne ne brini ima kod mene sa korjenjem
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
uopće nisi mene primjetila da sam ti po tvojim kamenčićima prošetala ?
cccccccc...... |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Drage moje, Free i Korijenko, neznam kak vi od Pedra, ocekujete podmladak ? Da je Pedrina mozda bi i nekaj bilo. Zimski vrtic je bogat svakojakim biljkicama.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Hvala vam , mile moje, na posjeti ali i lijepim riječima !! Anaida, Camellia i Anabistrica !!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja sam došla uživati u tvom cvjetnom ruhu i vedrom duhu!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Baš je lijepo uživati po ovom snijegu u zimskom vrtu i pri tot gledati u sve biljke.Zato su ti tako lijepe i velike i neka tako ostanu do proljeća.
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kako je lijepo imati zimski vrt pa uživati u njemu okružena biljkama dok je vani zima.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ja biram ovu fotku za svog favorita, baš tako nešto želim kod sebe; nabacano, prirodno, ležerno...
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
![]() Iako je vani, barem meni, jako hladno, njemu nije !!! Veliki kamen, koji je jedan pedalj ukopan u zemlju, i ostavljen za moju novu ljubav -zmajevo krilo, za ljeto, njemu je divno mjesto za osmatranje zimi !! ![]() Na sitnom kamenju snijeg se je već otopio !! ![]() Drugdje po vrtu, ostale su još samo krpice snijega !! ![]() A ovo su i lijepi grijači, tope snijeg oko sebe !! ![]() I on grije i tjera snijeg ! A sada idemo sa sličicama u zimski vrt ! Tu je puno toplije, a biljčice mame osmijeh na moje lice !! ![]() Sukulentić me prvi put obradovao cvjetanjem ! ![]() Ovu agavicu i jukicu čuvam kao oko u glavi !! ![]() Odkad sam ih unijela unutra, streptokarpelice su se odvostručile !! ![]() Mimozica baca mlade grančice !! Juuppiii!! ![]() Ciklamica je čula da dolazi božiš i odlučila je biti crvena !! Vrlo prigodno !! ![]() Posebna krasulica, koja me več dugo veseli koliko je narasla, sada me obradovala novom grančicom !! ![]() Ljetos zapelcane ruselije, pune su, ne tankih grančica, več su pravi grmići, prepune su listića !! ![]() Ova krasula mi je ostala vani, na -10, unijela sam je smrznutu kao iz škrinje, ali....i grančica koju sam za probu otkinula ali i ova u tegli, nisu smrzle !! Ok, izgledaju jadno, al su žive !! Kako? Pojma nemam !! ![]() Moj šareni kutić u zimskom vrtu !! ![]() Streptokarpus, kupljen jesenas za 5kn, lijepo se razbacao !! ![]() Lijevo je Mirina ljetna mimoza, slučajno u kadru ! Glavni na ovoj slici su Marijina suza sa cvjetnim pupom, i Muhlenbergijina palma !! ![]() A ove dvije sličice, jedva čekam da se otvori prvi pup !! Prvi put u mome vrtu, nove 3 cvjetne grane cimbića!!!!! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma da sam tako ciljala nebih naciljala, al je baš "milenijski " pogodak !! Ja to nisam ni primjetila ali naše Korjenkovo oko sokolovo, uhvati sve !! ![]() Crnu orhideju nisam vidjela ni na slici ! Jesi li je slikala možda ? Nebih rekla da su me pustile orhideje, bolje bi bilo reči da su me uhvatili kaktusi !! ![]() Aralija, samo ti dobro pogledaj slikice, pa se čujemo a možda i vidimo u proljeće !! ![]() Korjenko, a da daš svog Pedru malo na odmor kod mene, moj je očito "jako plodan" pa možda se i tvoj ugleda u njega !! Nešto kao promjena okoline !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Korjenko je lijepo zaključio, 12.12.2012 u 12 i 12 , e to rijetko kome uspije, a vjerujem da ni sama nisi bila toga svijesna ali oko naše korijenko je izoštreno , e pa čestitam, o zimskom vrtu neću trošit riječi jer je prije sve rečeno , naprosto predivno ali hoću zmajića, drago mi je da će pustit korjenjčiće , to sam otkrila sasvim slučajno kad sam ih kupila, otkinula sam grančicu za probu i ona u rekordnom roku pustila korjenje, poklonila je kolegici i otkinula vrh, u pazusima listova se razgrnala iako sam pročitala da se izduže i da bujno ne rastu, valjda je caka u zakidanju ali mislim da sad nije vrijem za to već na proljeće kad počne vegetacija, tako ću pokušati sa svojim reznicama |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Zaboravila sam ti napomenuti, ako nisi primjetila, ali imaš "milenijsko javljanje" odnosno post: 12.12.12. u 12:12 sati
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |