Okić - evo mene moji ljudi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 31> |
Korisnik | |
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posudice su divne
|
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Tanjur je genijlan
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Okic,tanjur je savrsen,ne znam sta je ljepse,motiv,raspucavanje ili izvedba
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Mamina, Sarajka, Mima, hvala vam.
![]() Mima, tvoja pohvala me razveselila, znam da ti ne preferiraš previše cvjetnih motiva. Za posudice sam htjela da budu vesele za majku.
Sarajka, sad kad je zima i nemaš toliko posla u svom prekrasnom vrtu, svrati - drago mi je kad dođeš.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Uuuu, ove kuhinjske dozice su prekrasne.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
nisam odavno svratila i zaista sam uživala u radovima koje si napravila,divno zaista
![]() |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Ma diiiiivota jedna-radovi su ti
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Bravo, vratila si se u punom sjaju. Prekrasni radovi
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Jako lijepi svjećnjaci
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Okic ,bas ti je lijepa casa,ovako nesto prvi put vidim ,odusevilo me
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pa i opet nešto novo, ja sam nešto drugo stavila, malo dlet mase sa zlatnom bojom i malo ljepila, ide i tre kako dobro.
Čaša mi je perfa. |
|
![]() |
|
Lily, Dalija - to je tako jednostavno, probajte, gotovo a par minuta. Kad se osuši stavim po njima kistom malo akrilnog laka da šljokice malo učvrsti. Ma napraviš toga hrpu za sat vremena.
![]() |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Jelda i meni sam me je strah da to nebu ni blizu vitica več ko da se dete igralo i to ono od 1.5g
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Kad ko zna za , pravo mi se dopadaju ove izvedbe na staklu ,moram kopirati ..
|
|
![]() |
|
Hvala!
Dalija, vitice sam radila konturom bez nacrta, zamisliš neki oblik i popunjavaš viticama i točkicama, gliter u velikoj količini, otpuhneš i to je to.
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Svi su sviječnjaci super a ovaj mije i više od tog bez obzira kaj nije dekupaž
,dali si vitice radila po nekom nacrtu ili onak kak ti je palo na pamet?
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Znam da nije dekupage, ali da ne otvaram novu galeriju!
Sad tek vidim da nisam dobro otpuhala gliter, cijela kuća mi se sjaji - sva sreća da je predblagdansko vrijeme!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |