Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 336337338339340 381> |
Korisnik | |
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne moj mi nju,to sam magistrirala davno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Kada stigenm(možda danas možda sutra) obećavam poslat ću ti!Oćeš bosansku baklavu?
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
jedan obicni,jedan skuplji samo da su dobri i zdravi,ja ne volim one brze,a skupe same neke pjene brr
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Neću ,nećuu,hahahah,aa za recept,kakav bi ti,oš nešš jednostavno ili malo kompliciranije sa kremama (5-6)...?
![]() |
|
![]() |
|
pazi da ukucanima secer ne podignes od slatka
![]() napisi nekad kad stignes recept od nekog tvog kolaca. |
|
![]() |
|
Draga Pustolovko hvala ti na lijepim željama,trenutno pravim još jedan kolač- Monte!Što se tiče slastičarne,moždaaa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fiki ti to hoces slasticarnu da otvoris
![]() zelim vasm svima zdravlja,nafake,srecu i da se dugo dugo okupljamo na temama o basti. |
|
![]() |
|
Dragi ljudovii,kod mene je sve spremno za Božić,napravljeno je 12 vrsta kolača....kAKO JE kod vas stanje?
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Bit će.....uffffff posla!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jesul gotovi kolaci Monstera ?
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Dmirce ,ja sam u gužvi s poslom,pa me zato nema....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() |
|
![]() |
|
Sve moguće da je i tako, neću ti proturiječiti,jer znaš puno više od mene!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Bebi mislim da se to radi kriomice isto kao što su ih ono jednom ulovili da švercaju nekoliko tisuća ptica ..ne znam točno o kojoj se zaštićenoj vrsti radilo,koja je njima bila delicija,a takve delicije nisu svakodnevno u ponudi...to se potajno sprema za " posebne goste.."
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Da se nadovežem na ovu gornju raspravu o talijanima i mačkama. Ovako, italiju sam prošla uzduž i poprijeko, štaviše, živjela sam tamo, ali nikad ni vidjela, ni čula da jedu mačke.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
isto ja cula od jednog iz mog famelije tek kad se najeo bataka pitali ha Talijani jel ukusno,on rekao d adobri pileci batci,kad reknu mu da su maciji
![]() uh Dadinice da vide jos ovog mog diva od macora razanj bi pripremili ![]() |
|
![]() |
|
Heeej društvo, dođite na fini čokoladni liker! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Je, je moraš čuvati debelog Miška, inače nestane i pojedu ga kao zeca!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Zaboga, ne mogu ni zamisliti da bi netko pojeo mog Miška... a ovako debeo bi im se mogao i svidjeti...
Miško više ne ide van!!! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 336337338339340 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |