Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 64> |
Korisnik | |
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Belice i ja sam ih godinama zaobilazila, sve dok nisam dobila na poklon jednu,pa još jednu i zaraza je stigla ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Bebolina-jedva čekam da tvoje procvatu,da se nagledam ljepote
![]() Vijolica-meni paše i ova prva ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dadinice-hvala,dali se sve primilo
![]() Glikica- ![]() Mari5510- ![]() Aralija- ![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Ni više ni manje nego prelijepo!
![]() |
|
![]() |
|
Fiki
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
lantana u cvatu, pa orhideje, divno
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepe su ti orhideje i raskošne, prava zamjena za vrtno bilje koje sada spava zimski san.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Draga moja,sandučić ti je pun.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Eh; Jaco moja i ja ti slala pp uludo.
Jučer sam oplakala abutilon! Ali zaista sam revala, siroti mm je mislio da sam prolupala. Tako je krasno potjerao, iz svake pazušice mu je potjerao izbojak, a onda sam ga sredila... a mandevila me napustila čim je ocvjetala. Sve drugo se drži, nadam se da će ostati! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Moram vam pokazati poklon iznenađenja,koji mi je stigao od drage Kamelie.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Čupko si je odmah našao prijatelja
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Sretan ti Božić |
|
![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Sretan Božić
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Svim dragim forumašicama želim
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Sretan Božić ( s sitnim zakašnjenjem ) i sve naj naj za nadolazeću 2013-tu, neka bude najbolja do sada !
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Sretan Božić
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Jaco,gledala,gledala i vise ni sama ne znam sta sam videla,od ove lepote covek poblentavi....toliko lepog i raznovrsnog bilja zajedno sa ovim slatkim macama...a toliko Orhideja na jednom mestu...da se onesvestis...ja nemam ni jednu,jednostavno nece me...sve pohvale....
![]() |
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
svašta super, orhideje su
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Sve sam pogledala od prve stranice i mogu reči da Ti je cvjeće prekrasno...posebno mi se sviđaju orhideje jer meni ne uspjevaju ...i ruselija....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |