Moj mali dio zagorskog brega |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 41> |
Korisnik | |
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
divno
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Joj Carol ova snježna idila me oduševila , prekrasan vrt u bjelini |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
iako je mm zagorac bila sam samo jedan put u zagorju kad mi se muž operirao u magdaleni.tada sam bila oduševljena krajolikom.mi također s jedne strane imamo brdoviti kraj,ali zagorski bregi su nešto posebno
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
lijepi bijeli zagorski bregi
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Fotke su ti izvanredne, nekoliko puta sam ih prolistala, baš su mi se dopale.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Mašem ti sa isto takvog brijega sa puno snijega.Slika ti je kao i obično,prekrasna.
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Predivne slike ,ovako netaknut snjeg djeluje čarobno ,a hranilica za 10 .Kada sam bila prošle godine za Božić u M.Bistrici vidjela sam na vašim borovima teglice kao zvona i to mi se jako svidjelo pa ću probati nešto tako slično uraditi.Nastavi fotkati bregejer stvarno prelijepo izgledaju
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Slike su krasne, ma da bih riječ rekla, ali znaš ti da ja mrzim snijeg
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepa je zima u tvome vrtu.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Mari, Aralija
![]() Ajama, bilo bi lijepo kad pi te put nanio opet na zagorske brege ali po drugim osnovama. |
|
|
![]() |
|
mali kaktus, hvala na posjeti. Kad bi se mene pitalo, meni su ipak ljepsi zeleni
![]() |
|
|
![]() |
|
Glikica, hvala
![]() Camellia, hvala, dođi mi opet ![]() blue sky, neznam na koje teglice mislis. Ako ih ti napravis, svakako ih poslikaj. ![]() belica, slazem se s tobom 100% ![]() milica,
![]() |
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Sretan Božić
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Sretan i blagoslovljen Božić cjeloj obitelji
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Sretni blagdani od srca želim
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga Carol sretan Božić i sve najbolje tebi i obitelji!!
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |