Moj mali dio zagorskog brega |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 41> |
Korisnik | |
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Iz ravne Slavonije, pa na tvoje brege, šaljem najljepše želje za svu sreću u idućoj godini !!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Sve najbolje u Novoj!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sretna i cvijetna Nova 2013 godina!
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
I na tvoj breg šaljem sve dobre želje u 2013 godini: neka se šareni,zeleni i cvita a ti sretna lepršaš po njemu!
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Mojim dragim cvjetnim prijateljicama od srca zelim sretnu, uz zdravlje i najljepse zelje, 2013 godinu.
Hvala vam na lijepim zeljama i jos ljepsim druzenjima u prosloj godini, pa da bude jos puno takvih.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Hvala Betty
![]() |
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
puno sreće i zdravlja u Novoj Godini!
![]() |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Ovih dana, kako bi ih uljepšala, polako šetam kroz vrtove. Ali bregi.. bregi su posebni. Tako bajkoviti,i pitomi, i cvjetni, i zeleni. Zar je čudo što i srnice vole doći.
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Mari, hvala ti puno.
Bucka, dobrodosla i ipak bolje da ti dolazis nego srnice. Zbog njih su sve moje nove ruze cvale samo u maju, poslije nista.
|
|
|
![]() |
|
Fanika ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 61 |
Carol, evo sam pregledala tvoj vrt, toliko drveća, grmlja i cvijeća od kojeg neko prvi put vidim, tvoj vrt me podsjeća na engleski vrt kakav i ja sebi želim urediti, jako, jako mi se sviđa, moram još jednom sve pregledati i zapisati si imena biljaka
![]() |
|
Let the sunshine, let the sunshine in...
|
|
![]() |
|
Hvala ti Fanika. Daleko je moj vrt od engleskih, ali da ne sanjam o tome ..
|
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Sada kada analiziram i poveznice među cif-ovcima, tko je gdje,tko kome u vrtove zalazi, tko se s kim druži ... Pa vi i Anabistrica ste sestre i još k tome susjede! Prekrasno. Zato vam i jesu vrtovi jednako lijepi i baš mi je uživanje spustiti se s brijega malo niže i nastaviti šetnju. ![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sekice i to jako vrijedne i simpatične a kakve su pajdašice, takve treba tražit
![]() |
|
![]() |
|
Bucka, lijepo da posjecujes nasa dva vrta, jedino od setnje bas i nema puno. Na slikama od anebistrice si vidjela kak to izgleda ovih dana, a da nebi pomislili da je to sve, evo nam danas jos i friskoga, znaci sutra opet lopatanje. Ko nam zavidi na romantici, samo neka dode, rado cu ga ugostiti.
Mari, hvala ti.
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |