Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 131> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no comments
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Evo posle ovih prelepih malo i mojih...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Dobro došao Dado,prekrasne hibiće imaš,zbilja ih je gušt gledati.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
dado.slavnija ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 04 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 196 |
Hvala vam svima! Neke reznice su mi stigle s Havaja (Kokio i A-Lacinatus), nešto s Tajlanda, Tahitija-uglavnom sjeme, a ostalo uglavnom s dobrim prijateljima što razmjenjujem, nešto i kupim, koliko je to moguće obzirom na studentske ostale obaveze...
U trgovinama se uglavnom mogu naći tzv europljani (također tropikaneri samo jednostavnijih cvjetova) i po dobrim cijenam. Samo je problem što treba voditi računa da li je pod utjecajem retardanata tj hormona za usporavanje rasta, a obično jesu i takve biljke obično često propadaju ili im treba bar 2 godine da se oslobode hormona. |
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Dado, prekrasni su
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Dado,dobro došao i hibiskusi su prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Dado hibiskusi su ti prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
dado.slavnija ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 04 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 196 |
Hvala Vam na dobrodošlici Danijela, Pčelica, Monna, Alisa, Free, takoer i Leonai. Jako je lijepo pročitati ovako u startu da drugi prate to što radiš i pri tome te ovako pohvale, hvala Leona31.
Sve su slike uglavnom od sada već nam prošle godine, s mobitela ali ima toga nešto više- mojih dvadesetak sijanaca od kojih ove godine očekujem prvi cvijet, hrpa Brillianta, zatim Hihg Voltage, Kyoto red, Kokio koji je jedna od rijetkih vrsta, zaštičenih, ugroženih vrsta s Havaja u mojoj kolekciji, a pri tome jedini primjerak na širim prostorima čak i u Europi..... radi se na povečanju kolekcije i ove godine će zaista biti prava eksplozija boja :) |
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ma ne brini Dado, svi smo imali prazan hod!! I te kakav !! Pogotovo ja ! Meni je trebalo 6 mjeseci da stavim prvu slikicu !! Sad sam na imagesharku već i prekoračila limitirani broj slika i sada sam prešla na slike.com !! Začudo, tu je išlo puno lakše i ...nema limit broja slikica !!
Imamo 5 zajedničkih hibija !! ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Oprostite zbog malo praznog hoda ali izgleda da sam skužio :D
Eto malo slikica ![]() |
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
![]() |
|
A šta me muči ![]() |
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Bebolina i mojima otpadaju pupovi.Kažu da je to normalno u ovo doba godine.To mi se dešavalo i prošle zime ali s proljeća krenu ponovo u nove cvjetne pobjede.Ovi kupovni puni su hormona za cvjetanje,pa treba vremena da se "pročiste".Mojima je i pretoplo jer su u dnevnom na prozorskim klupicama a ispod radijatori.Neki se još bore sa hormonima :D U svakom slučaju ovo im je period mirovanja pa nije za brigu što se ofucaju u svakom smislu i bez lista i bez cvjeta..A, da sam se navukla,navukla sam se..Bolje bi bilo da više ništa ne kupujem jer svi moji "hotelski" kapaciteti su popunjeni
![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Steta Bebolino da otpadaju,verovatno je jos usljiv,a izgleda neka lepa krem boja,jel znas kakva mu je boja?
Ja moje spricam sa akaracidima,jer su mi primili od Brubmansija letos CP,ali sam se izborila sa tim. Inace sve ovo gore sto sam videla sve boje su za cistu 10. ![]() |
|
![]() |
|
Ja sam se na njih navukla lani s početkom zime, točnije, dobila sam ih nekoliko koji su bili osuđeni na gecrk. Svi su spašeni, ali da ne soliraju dobili su društvo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Između svega i svačega ![]() ![]() Kamenjar, iako listovi izgledaju jako sparušeno, svejedno ih ostavi !! Još malo pričekaj s orezivanjem, kad zatopli vidjet ćeš kakva je šteta ! Ubzo će krenuti zeleni listići ! Za škare još uvijek imaš vremena !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Makk to mi je jako poznato :-) tako sam i ja upala u hibiskuse :-) ali od svega bih jos mogla po nesto :-) samo da je mjesta,,,
[URL=http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/narancasti_jednostavni/53036.aspx] |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |