Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 177178179180181 319> |
Korisnik | |
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga, tebi ni jedan vrtni centar nije ravan.
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Kamelija ma nisu ti oni teški za uzgoj.Vrlo lako se razmnožavaju,samo se ne smiju previše zalijevati,pogotovo zimi.Čekam trenutak kad ćeš i ti početi.
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Pachyphytum (mislim da je bracteosum) |
|
![]() |
|
![]() Euphorbia pseudoglobosa |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Camellia draga,pa koliko ti imaš sukulenata?Oni su meni nekako teški za uzgoj,ali vidi se tko je stručnjak za njih
![]() |
|
![]() |
|
![]() Aeonium Sunburst cristata |
|
![]() |
|
![]() Ruchia |
|
![]() |
|
![]() Cotyledon ladysmithiensis |
|
![]() |
|
![]() Dudleya attennuata |
|
![]() |
|
![]() Crassula dubia |
|
![]() |
|
![]() Malo novih slika u Novoj godini Pachypodium-aralija ![]() |
|
![]() |
|
Ksan hvala ti puno na šetnji i lijepim riječima.Nadam se da si uživala.
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad
![]() Carol ![]() Mari5510 ![]() milica7 ![]() Kiki-ko? ![]() Hvala svima na čestitkama,posjeti i lijepim riječima.Nadam se da će nam zima biti blaga,da će brzo proći pa da svi zajedno možemo uživati u novim proljetnim bojama i uređivanju naših vrtova. ![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
I ja, prekrasno je. Puno ideja i lijepog cvijeća. Uvijek volim doći kod tebe
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Oduševljena sam tvojim vrtom.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga Camellia, zelim ti zdravlje i puno radosti ( i novih sukulenata ) u NOVOJ 2013. GODINI.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
U 2013 godini draga Camelia ti želim da tvoja cvjetna oaza postane oaza zdravlja,radosti i veselja za domaćine i posjetitelje!
|
|
![]() |
|
maris40
monstera aralija Glikica kamelija belica tikvić Svima zahvaljujem na lijepim čestitkama. Pošto sam imala problema sa internetom,tek sad sam u mogučnosti svim svojim cvjetnim prijateljima i prijateljicama čestitati Novu godinu i želim vam svima puno sreće i zdravlja te da vam se ispune sve želje. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 177178179180181 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |