Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7273747576 131>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2013 u 21:49
Bebolino ,nisam sretna sto je tako ja sam sretnija kad ih orezujem da imam kome dati a ne bacitiCry

Lela nije od fotoaparata,ovo sto se vidi na njemu prosarano,to je sve od polozaja negde je sasvim crven negde zeleno crven ni sama ne znam kako dodje do toga,u zimskom periodu mu se i cvet promeni,mislim na oblik,sredina se izduzi pa ima kao tucak,dok je leti kao lopta....Big%20smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 604
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2013 u 21:56
A sad si me dala na razmisljanje
Ja imam dvije vrste narancastog, jedan tako sara....
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2013 u 22:04
 a ja nemam takav,kad orezujesLOLLOLLOL
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2013 u 22:21
Mislila sam sada sredinom mjececa,,, nadam se da nece biti prerano,,,
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2013 u 23:18
Predivni su
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2013 u 23:22
Originalno poslano od člana lela.h lela.h napisao:

Predivni su,slažem se s Bebolinom da ste bliže ostale bi vi bez ijedne grančiceLOL
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 08:37
Originalno poslano od člana Jaca123 Jaca123 napisao:

Predivni su,slažem se s Bebolinom da ste bliže ostale bi vi bez ijedne grančiceLOL

JacoLOLLOLWinknema sanse da bih ostali bez grancice pa ovi su preko 2 metra a zamisli sad kad orezem....pokusacu ako bude moguce, ali mislim da sam zakasnila za ova dva,da pravim stablase......Wink
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 08:40
Originalno poslano od člana lela.h lela.h napisao:

Lela,nebih znala bas da 100% tvrdim, ja ne diram do mart-april...dotle nista ne diram kad budu mogli napolje,ne znam jel kod tebe sa liscem ili go,kod mene ni jedan nije izgubio list ....Smile
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 09:15
Ma meni vec gori pod petama da se sa njima zabavljam,,, e sad, domaci su mi potpuno zeleni, a tropski goli, ali zato njihovi sijanci puni ljepih zelenih listova
evo jos jednoga od tropikaner
Mr.Ace
p
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 09:35
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Ja sam se na njih navukla lani s početkom zime, točnije, dobila sam ih nekoliko koji su bili osuđeni na gecrk. Svi su spašeni, ali da ne soliraju dobili su društvoTongue

[IMG">http://forum.net.hr/resized-image.ashx/__size/550x0/__key/CommunityServer.Discussions.Components.Files/50/0081.PC220480.JPG" />

..svaki pup mu na kraju otpadne[IMG]smileys/smiley21.gif" height="17" width="23" align="absmiddle" alt="Thumbs%20Down" />

bebolina jeli se otvorio? Kakav je?
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 10:11
Nije još, još razmišlja
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
dado.slavnija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado.slavnija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 15:48
Leona, Danijela, super! Onaj tamno žuti je super! Imam ja jednog, ali je nešto svjetlija žuta boja i biljka raste samo u visinu, vidjet ćemo kakav će biti nakon orezivanja, ali mislim da je isti- Rubovi listova glatki, smeđkasta stabljika... Leona, kakav ti je sa zakorjenjivanjem? Danijela, ona narančica :))  Što se orezivanja tiče, mislim da bi mi u kontinentalnom dijelu ipak trebali još malo pričekati obzirom da su temperature najavite opet relativno niske. Mislim da ne bi iblo problema da se europljani tj nizozemci orežu ali za tropikanere mislim da nije još vrijeme. I mene svrbe prsti :)
Dario
dario.novska@gmail.com
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 16:04
Narancica ti je sigurna.! Mislim da brkamo na kojeg mislis,,, ona slika sa dva cvijeta je jedan a ona sa 1 je malo drugaciji! Pogledaj pa javi!
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 21:09
Dado,ja sam sve zakorenjene kupila sto su procvetali e imam neke sto jos nisu a njih sam sama zakorenjavala,a ide mi odlicno uz pomoc hormona.LOL
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado.slavnija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2013 u 10:19
Da, obično se nizozemci ili, obični kako ih vole zvati jako dobro zakorjenjuju, neki čak i u ćaši vode, s tim da je to malo rizičnije zbog moguće kontaminacije vode, ali probao sam i to, radi :) Za razliku od tropikanera koji se slabije, slabo ili nikako ne zakorjenjuju, ovisno od hibrida te ih je potrebno kalemiti da bi bolje napredovali nego na vlastitom korjenu ako ga mogu raziviti 
Dario
dario.novska@gmail.com
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado.slavnija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2013 u 15:49

Evo još nekoliko fotografija s mobitela, sačuvano, svi u sobi na prezimljavanju
Dario
dario.novska@gmail.com
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2013 u 16:13
Mene je danas jedan obradovao

Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado.slavnija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2013 u 20:51
Danijela, on je super, meni se izvukao iz hormona, imama ga i od tada raste jako dobro, usred onih ljetnih vručina kada je sve ostalo jako slabo cvjetao, ovaj je konstantno otvarao pupove. Jako je zahvalan
Dario
dario.novska@gmail.com
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2013 u 21:02
moj nije bio pod hormonim, prije 4godine dobila sam grancicuod jedne zene, ukorijenila i naravno razmnozila, :-) kod njesu svi bili preko metar i pol! Jos se i danas cudim kako sam sa odlucila izaci iz njih,
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2013 u 21:45
FenomenalnoThumbs%20Up
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7273747576 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,703 sekundi.