Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 176177178179180 319>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Status: Offline
Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2013 u 00:40
Draga, vjerujem da imaš najveći sukulentnjak u zemlji. Nisam znala da ima toliko puno vrsta, lijepih, neobičnih ... Ipak jedva čekam da prođe zima i da se vratiš u vrt.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 22:22
Evo me nakon nekoliko dana i vidim sukulentići svi zbrinuti a noviteti samo stižu i stižu, ja ću kao i mali kaktus a kad stiže polica?????. Ma ni ona nije dovoljna, jedan staklenik je rješenje jer kako je krenulo police su sve punije i punije, a zaraza je svakim danom sve veća i veća smile221još nije pronađeno a vidim da po smile173 ideš svaki dan i onda u ljekarnu iz koje se vraćaš punih vrećica s ljekovima. Naravno šala mala,prekrasni noviteti koji vesele. 
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 22:15
Jesi ti vidjela što sam ja tebi poželjela u novogodišnjoj čestitci ? Ti si se zbilja nabrijala da se to i ostvari Wink
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 22:14
prekrasne su i obožavala sam ih..al nažalost ostala sam bez ijedne,,
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 22:09

Camellia, ovakva širina prostora, uz tako kreativnu vrtlaricu postaje okućnica vrijedna divljenja. Rado je obilazim i zavirujem u svaki prostor. A sukulenti... bome ne znam gdje sam još vidjela takvu krasnu kolekciju s tako neobičnim primjercima.
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 19:23
Sve više i više lijepih sukulenta,a imaš li novu policu za njih?LOL
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 19:02

Noviteti su ti prekrasni, a mene samo zanima kam si tu novu hrpu smjestila  LOL.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 15:43
kamelija

Retriver Sara

maris

Hvala na šetnji i dođite opet.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 14:23
Prekrasni noviteti smile64.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 13:11
...vidim da se i inače zavidna kolekcija povećava svakim danom sa sve neobičnijim i ljepšim primjercima...sva ti čast, draga Camellia, lijepo si ih odabralaClap...
lijepi pozdrav
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 11:09
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 09:45

Echeveria - trava
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 09:44

Echeveria-Kamenjar
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 09:39

Ovo ne znam što bi moglo biti,možda senecio
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 09:37

Trichodiadema densum
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 09:35

Oscularia deltoides
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 09:33

Peperomia blanda
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 08:22

Stapelia getefeldi
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 08:10
ljiljus

moon
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2013 u 00:46

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 176177178179180 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.