Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 64> |
Korisnik | |
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja se nadam,znaš li da smo zaboravile ukrasnu travi i niski bambus.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Sjetila sam se kasnije
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
vidim da ste se lijepo družile blago vama kad ste blizu i mobilne.
jaco sve ti je super,a najviše me oduševilo ovo
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Ajama kad smo se počele dopisavati, nismo ni znale da smo tako blizu.I to je dokaz kako je cvijeće lijek za dušu.Znam da nas ima još u okolici,samo nikako da se jave,pa da i kod nas padne neka forumaška kavica.Zato su svi koji prolaze mojim gradom uvijek dobrodošli u moj skromni dom.
![]() |
|
![]() |
|
Čupkova inventura
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Zar ja to vidim novitete ili se varam.
|
|
![]() |
|
Pozdrav od Čupka
![]() |
|
![]() |
|
Kakvo oko imaš ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vidjećemo
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i mačkina guza
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Super si se ponovila, još lijepše družila vidim, cvijeće ti izgleda fenomenalno, kao da i nije zima. Si vidjela kak je krasna moja mandevilla, baš sam carica od njih, ubij me bože !
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
pa stvarno je sve rascvjetano kao usred ljeta.....a moram se pohvaliti da moja orrhidejica ponovo tjera cvjetnu stapku....a maca ti je baš slatka,onako čupava.....
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Belice,zato su ti sukuleti i ostalo cvijeće super,još malo pa će tvoja terasa biti
![]() |
|
![]() |
|
Ma nisam slikala guzu to mu je vrat ![]() |
|
![]() |
|
FLOWER-pa gdje si ti nestala,baš mi je drago da si opet s nama.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
E draga ti mene često uvališ u bedaru a sad me izvlači:kako se razmnožavaju orhideje? Ja na poslu imam dvije i rado bi ih razmnožila ali ne znam kako!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anđelkad konačno si se probudila,već sam bila zabrinuta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ma bila sam ja budna samo sam malo bolovala, evo sad idem pogledat kako se to radi ko zna možda mi se posreći!
Plumbago -mažen pažen i živ! |
|
![]() |
|
Jaco, metlu u ruke i počisti sandučić
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |