Anđelkin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 114> |
Korisnik | |
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hehehe, ma to Glikice Anđelka crnu vunu prede dok je još zima.
Prekrasna ti je ova bijela budleja.
|
|
![]() |
|
Ovaj bolji????
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Kakav je to avatar? KO se na koga tu ljuti ? Anđo draga, pa šta je to ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Ruzeeeeeeeeeeeeeeee,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Leona, R.Sara,belica, dadinica
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Samo da pozdravim
![]() Drago mi je da si se oporavila! ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
A draga ako te išta to tješi... nisam ni ja, ne brini sve ćemo mi to nadoknaditi na proljeće i još i pretjerati sigurno...
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Sta ja sad da kazem
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
A znaš ti mene neko kihne ja padnem, pa nešto stagniramo i vrt i tegle i ja. Stvarno nisam davno bila u rsadnike -strava!Moram to popraviti čim prije. |
|
![]() |
|
Samo ti navrati Ane moja,trude se one sirote ali ne uspiju sve ocvitati sneredi ih vlaga,slana i magluština! |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Volim zaviriti u južne vrtove u ove tmurne zimske dane kad je kod nas sve golo i blatno, a tamo ruže cvatu. Raj za dušu i oči.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Znaš sve se nešto mislim da bi se manje više svi mi mogli tako nekako zvati pogotovo u proliće- super si se tome dositila! |
|
![]() |
|
Mari draga ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Spava Anđa zimski san kao i ja
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
anđelkad nema veze baš mi se sviđa tačka i tačkica |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 114> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |