Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 218219220221222 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jučerašnja kavica sa našom dragom Lantanom, donijela mi je veselja, nebrete ni zamisliti koliko !! Još lani sam pitala Lantanu kaj bi željela da je ne ugnjetavamo sa nečim kaj ne želi, i sada sam sva sretna kaj sam našla ono kaj je ona izrazila želju! Prekrasan pieris, krcat sa puno cvjetnih pupoljaka ! Dakle, isplatilo se čekati godinu dana !! Nažalost, nisam slikala pieris koji je Lovro ukrasila sa prekrasnom crvenom mašnom !! Ali sam zato slikala danas ono čime sam sama sebe razveselila, nakon godina i godina čekanja da je kupim negdje za sitnu paru, čekanje se napokon isplatilo !! ![]() Prekrasna vanda, ne jedna nego 2!! I to za nevjerojatnih 20kn svaka !! Rekla sam malom kaktusu, Bog blagoslovio šašavu šeficu MBM-a i njezinog muškog prodavača kojeg je stavila na to radno mjesto !! Ili sam se ja pretvorila u ženu koja će uvjeriti u nemoguće nekoga na nešto !! ![]() Ovaj sukulent mi je sam skočio u ruke !! ![]() ![]() Kalatea ! Kad vidim ovu biljčicu, ovo mi je ime koje mi preleti kroz glavu, a vrijeme će pokazati jel to točno ime !! Dan je bio prekrasan !!! Daj bog ove godine što više takvih !!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
predivno..
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Free, ona biljka je, ja mislim,
Aeschynanthus ili možda Columnea krakatau...
Mimar mi je objasnila jednom da su iz familije Gesneriaceae, pa mi zato deluju iste. |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Olalala,lijepo si se ponovila
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Niho i Lovvro ......
![]() Mali kaktus...sljedeći put ćemo se "ponoviti" zajedno !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Vandu za samo 20 kn, mmm jako dobar ulov. S obzirom da sam te kroz cif upoznala kao dragu, lijepu, veselu, rječitu ... i ne znam kako još, vjerojatno si ih na brzinu šarmirala i uvjerila ih na nemoguće. Zato jedva čekam da orhideje procvjetaju i da vidimo kako izgledaju. Moja prijateljica je ima i cvjet joj je bio sav čipkast, izvana bijeli, sredina plava. Ali čini mi se da ona nije znala uvjeriti nekoga na nemoguće, platila ju je 120 kn, pa si ti misli. ![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Idem ja sad u dućan, možda i meni nešto skoči u ruke ili u kolica
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Kaj nebu zabune, pod šašavom šeficom mislimo pozitivno!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Baš sam se lijepo prošetala tvojim vrtekom i odmorila, ali i napasala oči u tvojem zimskom vrteku.
![]() Pa kod tebe prava džunglica, a hibići prekrasni. Tko čeka, taj i dočeka! ![]() Uživala sam u tvojim cvjetićima i pod snijegom. Mogu zamisliti kako je sada kod tebe ![]() Puno pozdrava ti šaljem iz kišnog Omišlja. ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prošetala i ja i odmorila oči na tvom krasnom bilju.Vidim da i kod tebe tegle same uskaču u kolica,odmah mi je lakše kad imam istomišljenike.
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Znaju biljke kome treba skočiti u košaricu, pa nebuju valjda nekome ko ih ne voli.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Draga, baš si me uveselila ovim tvojim riječima ! Nadam se da ću ti takva i ostati u sječanju ! Jer 2 osobe na cif-u o meni ne misle da sam nekaj od toga, što mi je jako žao ! Nisam ni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Idem u tvoju temu vidjeti kaj ti je uspjelo skočiti u kolica !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lovrek, imaš prav, mene se uvjek krivo shvati !! A da nisam pisala pozitivno, nebi napisala BOG BLAGOSLOVIO.....!! |
|
|
|
![]() |
|
Primam kišne pozdrave iz dragog Omišlja a šaljem snježne !! Pa da se ne čudiš odkuda snijeg sutra kod vas, malo sam vam poslala !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Draga, bojim se da smo sve koje smo ovdje...jednake crveno-zeleno-istomišljenke !!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ana, kaj ima i takvih ??? Ja takvu ni jednu ne poznam ! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Samo da vidite koliko snijega je na mojim jadnim biljčicama !! ![]() Ovakvih ležečih policajaca...pun mi je vrt !!! ![]() Neki čudni snješko mi je ušao u vrt !! ![]() Čempres stabace debla nema, glumi grm !! ![]() A ovo vam je moja klupa, tak da, ak ne mislite smočiti guzicu, vani sjesti nemate...nikam !! |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Uh koliko snijega imaš...
![]() Ulovi su ti za +10!
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Iskreno, još nisam stigla sve "pohvatati" pa i nisam primjetila da netko nekome nije simpatičan. Ali baš te briga, mogu se samo mučiti. A vidim da imaš i dobru ekipu ti, mali kaktus i Lovro. Ma cure uživajte. ![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 218219220221222 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |