Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:12
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Idem ja sad u dućan, možda i meni nešto skoči u ruke ili u kolica smile156

Idem u tvoju temu vidjeti kaj ti je uspjelo  skočiti u kolica !!Star
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 23:10
Originalno poslano od člana bucka123 bucka123 napisao:

Vandu za samo 20 kn, mmm jako dobar ulov. S obzirom da sam te kroz cif upoznala kao dragu, lijepu, veselu, rječitu ... i ne znam kako još, vjerojatno si ih na brzinu šarmirala i uvjerila ih na nemoguće. Zato jedva čekam da orhideje procvjetaju i da vidimo kako izgledaju. Moja prijateljica je ima i cvjet joj je bio sav čipkast, izvana bijeli, sredina plava. Ali   čini mi se da ona nije znala uvjeriti nekoga na nemoguće, platila ju je 120 kn, pa si ti misli.   

Draga, baš si me uveselila ovim tvojim riječima ! Nadam se da ću ti takva i ostati u sječanju ! Jer 2 osobe na cif-u o meni ne misle da sam nekaj od toga, što mi je jako žao ! Nisam ni Angry, ni Ouch, ni Dead ali ni Evil%20Smile! Neću se pretvarat ni da sam smile222 jer to nitko od nas, koji hodamo po zemlji...nije ! Samo sam žena koja voli pomoći - iako joj se to obije o glavu! Ali možda naučim i šarmiranje žena!Embarrassed

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 21:30
Znaju biljke kome treba skočiti u košaricu, pa nebuju valjda nekome ko ih ne voli.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 20:55
Prošetala i ja i odmorila oči na tvom krasnom bilju.Vidim da i kod tebe tegle same uskaču u kolica,odmah mi je lakše kad imam istomišljenike.
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 20:08
Baš sam se lijepo prošetala tvojim vrtekom i odmorila, ali i napasala oči u tvojem zimskom vrteku. Tongue
Pa kod tebe prava džunglica, a hibići prekrasni.
Tko čeka, taj i dočeka! Clap za Vande, i još za tako malo novaca.
Uživala sam u tvojim cvjetićima i pod snijegom.
Mogu zamisliti kako je sada kod tebe smile119.
Puno pozdrava ti šaljem iz kišnog Omišlja. smile92
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 18:58
Kaj nebu zabune, pod šašavom šeficom mislimo pozitivno!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 18:05
Idem ja sad u dućan, možda i meni nešto skoči u ruke ili u kolica smile156
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 18:04

Vandu za samo 20 kn, mmm jako dobar ulov. S obzirom da sam te kroz cif upoznala kao dragu, lijepu, veselu, rječitu ... i ne znam kako još, vjerojatno si ih na brzinu šarmirala i uvjerila ih na nemoguće. Zato jedva čekam da orhideje procvjetaju i da vidimo kako izgledaju. Moja prijateljica je ima i cvjet joj je bio sav čipkast, izvana bijeli, sredina plava. Ali   čini mi se da ona nije znala uvjeriti nekoga na nemoguće, platila ju je 120 kn, pa si ti misli.   

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 17:35
Niho i Lovvro ......Embarrassed

Mali kaktus...sljedeći put ćemo se "ponoviti" zajedno !!LOL

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2013 u 21:11
Olalala,lijepo si se ponovilasmile71
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2013 u 21:08
Free, ona biljka je, ja mislim,  Aeschynanthus ili možda Columnea krakatau...
Mimar mi je objasnila jednom da su iz  familije Gesneriaceae, pa mi zato deluju iste.
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2013 u 17:39
predivno.. smile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2013 u 15:48

Jučerašnja kavica sa našom dragom Lantanom, donijela mi je veselja, nebrete ni zamisliti koliko !! Još lani sam pitala Lantanu kaj bi željela da je ne ugnjetavamo sa nečim kaj ne želi, i sada sam sva sretna kaj sam našla ono kaj je ona izrazila želju! Prekrasan pieris, krcat sa puno cvjetnih pupoljaka ! Dakle, isplatilo se čekati godinu dana !! Nažalost, nisam slikala pieris koji je Lovro ukrasila sa prekrasnom crvenom mašnom !!

Ali sam zato slikala danas ono čime sam sama sebe razveselila, nakon godina i godina čekanja da je kupim negdje za sitnu paru, čekanje se napokon isplatilo !!

http://www.zaslike.com/files/9brkiovh64od2ml0r1ec.jpg
Prekrasna vanda, ne jedna nego 2!!  I to za nevjerojatnih 20kn svaka !!   Rekla sam malom kaktusu, Bog blagoslovio šašavu šeficu MBM-a i njezinog muškog prodavača kojeg je stavila na to radno mjesto !!  Ili sam se ja pretvorila u ženu koja će uvjeriti u nemoguće nekoga na nešto !! 

68i3i951gh1g3yprvm2s.jpg

Ovaj sukulent mi je sam skočio u ruke !!Big%20smile 

jrd3u1e74um155jvui5c.jpg

Kalatea ! Kad vidim ovu biljčicu, ovo mi je ime koje mi preleti kroz glavu, a vrijeme će pokazati jel to točno ime !!

Dan je bio prekrasan !!! Daj bog ove godine što više takvih !!!

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 23:12
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

....baš volim dlanove umrljane zemljom i crne noktiće !! smile161    I jedva čekam da zima....odeeee!

I ja  Free-- i dlanove i noktiće od zemlje ali inema veze ima i crnih lakova za nokte! Rekla bi moja dica "poljoprivredni lak za nokte"
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 22:51
Majko mojasmile39pa sta ovde sve nema,odustala sam od listanja posle 2 sata,a nisam ni do 100-te stigla,stvarno sve pohvale nema sta nema glava mi puca dal od broja vrsta ili lepote,ali moram da pitam za slike,jel ove neke koje su malo tamnije do aparata ili je to vecernja slikanja,malo mi kvare lepotu divnog vrta,ali i tako je lepo,Anturium...kako uspeva da cveta stalno sta mu radis?Koke,kuca je prelepa...ma ne znam sta da izdvojim od vidjenog....od sad moram stalno da pratim da bih bila u toku...ali sve je po mom ukusu.smile141
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 23:40
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

smile79napokon aloi ja svratila da pregledam....svaka čast-

Mašalaaaa, stigla naša Niho u Međimurje malo !! Baš si me obradovala svojim posjetom ! I tebi draga Niho  ....smile79smile219!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 23:38
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Free draga,kako to misliš da nećeš ništa sijati???Nadam se da ćeš se još do proljeća predomisliti.Napad na travnjak ne smije stati.

Draga moja Camellia        smile96 jel se ti to brineš za mene, da me ne uhvati depresija ! Ne brini draga, ja sam već jako dugo u depresiji, samo depresiji posebne vrste !! I ratujem s njom !

Neću nikaj sijati jer nemam sjemenja, a žicati nesmijemo, jel tako, osim ako me netko ne razveseli, sakupila nisam doma nikaj, a kupovati .....Confused  !  Jako bi se rado predomislila !! Embarrassed I već me jako svrbe dlanovi !LOL  ahaaa !  A napad na travnjak, nije mi pao na pamet !!  Krečem udarnički kad me ugrije prva topla zraka sunčeka !! Ipak smo ja i lopata ...najbolje prijateljice !!Big%20smile

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 23:28
Originalno poslano od člana Fanika Fanika napisao:

Free, ovo mi je bio jedan od prvih vrtova koje sam pregledala od samog početka, ne znam što reći osim da sam se oduševila skroz jer vrt ne samo da je prekrasan nego je meni i vrlo poučan, jer za neke biljke nisam ni znala kako se zovu dok ih ovdje nisam vidjela

Fanika, samo ti mogu reči, jako je lijepo čuti tako lijepu pohvalu !!  Kao da slušam samu sebe, ni ja nisam znala za neke biljke dok nisam došla na cif!!  Prije nego se rascmoljim, želim ti zaželjeti dobrodošlicu na naš forum, onako srdačno i lijepo, kako su mene dočekale cure, cvjetne prijateljice !!

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 22:05
smile79napokon aloi ja svratila da pregledam....svaka čast-
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 15:39
Free draga,kako to misliš da nećeš ništa sijati???Nadam se da ćeš se još do proljeća predomisliti.Napad na travnjak ne smije stati.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.