Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 219220221222223 251> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koja romantično!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
snijega i kod tebe za izvoz
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sve je bijelo, sve je bijelo - grad i selo.... Uvijek je pijepo i veselo kod tebe, tako i u ovim bijelim danima i večerima.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
bijeli se kod tebe .a u kući sve zeleni,cvjeta,uživa,a noviteti su bez komentara,ko ih ne bi poželio
![]() |
|
![]() |
|
Fanika ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 61 |
lijepe su mi ove snježne slike, već kad je zima, neka se onda i bijeli, kod mene ni s od snijega, samo kiša, kiša i kiša...
|
|
Let the sunshine, let the sunshine in...
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Vidim da je i kod tebe debeli snježni pokrivač. Ako niš drugo, kod nas barem nema golomrazica, snijeg nam štiti biljke od niskih temperatura. A klupa bu se već osušila na vrijeme. Sad barem uživaš u svom zimskom vrtu, imaš lijepi pogled.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Free, nis ti ne zavidim, u istom smo sosu, za lopatati ga ima previse. A biljke uzivaju, njima je ispod bijelog pokrivaca toplo. Jedino se bojim da bude i polomljenih grana kod visokoh grmova i drveca jer se sad snijeg sledil.
Vidim da su ti stazice u vrtu lepo zglancane.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Današnje sunce je otopilo dosta snijega, ali još ga ima, pa je ljepše biti unutra !! Za sada, vanjske radove (hehehe..lopatanje!) ostavljam dečkima !!! ![]() Vandica, raspuštene kosice, baš nikoga ne ostavlja ravnodušnog! Koliko pitanja, pa kako bez zemlje??? ![]() I ludisija cvate već duže od 2 tjedna!! ![]() Jedna teglica s achimentesima je baš uranila !! ![]() Sveti Nikola mi je donio s mandarinama i jabukama i jedan kaki ! Jednu jedinu sjemenku sam posijala odma i do sada je narasla mlada kaki jabučica već 20cm !! ![]() Travin cikas mi samo povećava apetite !! ![]() Mladica mimoze jako dobro podnosi uvjete u zimskom vrtu, ali uz svakodnevno špricanje listića, tako da imam dvije prijateljice koje se svako malo tuširaju (mimoza i vanda) ! ![]() Uz put kojiput špricnem i aralijicu !! ![]() I gloksinija je i uranila i modificirala se !! Jedna grana je potpuno roza !! ![]() I Glikičine sure su se udvostručile i to sve !! ![]() Lovrek, a ovo je lukovica tvoje ciglaste krasotice !! Jel i tvoja u takvom stanju ? ![]() Još jedna krasotica je otvorila prve cvjetiće !! ![]() Lili, (iako je muško ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Draga, ako ti dođeš, ja ću lopatat u društvu s tobom !!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari i Anaida, hvala na posjeti, nadam se da ste obje uživale u bjelini !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Draga Sarajka, ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fanika, kod tebe kiša, kaj bi ja dala da i kod mene samo pada kiša !! U poluvremenu između dvije ture, ja bi i posadila nešto !! Jel tako, Anabistrica, al od ovog snijega već nam je muka !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Carol, i ti si sa sekicom doskijala !! Stazice su zglancane, zato kaj ih mm ima prek !! Pa je u sosu samo on !! A polomljenih grana još nema !! Sve se jako dobro drži !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Prelep ti je vrt i ovako...pod snegom,al' želim ti brz dolazak proleća jer to znači puno novih prelepih prizora na ovoj temi.
Sobne biljke ti se odlično drže i lepo napreduju...svaka čast ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Draga Betty Boop, svima nama, želim da proljeće čim prije dođe !! I ja se unaprijed radujem novim djelovima svog vrta da zasjaju u novom sjaju A biljčice se dobro drže...zato što nemaju grijanje uključeno ! Dosta im je kaj topline dođe kroz dnevni boravak !! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
draga moja.moram ti reći da imaš jako strpljive muškarce u kući.kud god se okreneš cvijeće.i u kući i pred kućom i u vrtu.svaka čast.
samo nemoj da oni ovo vide da pomisle da sam na njihovoj strani
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Hmm, Free, dečkima lopatanje, a ti u zimskom vrtu. Bome od tebe ne treba učiti samo o biljkama, već i još puno toga. ![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Draga Međimorka. Kod Fanike si ostavila koristan savjet za sjetvu pakujaca. Na vrijeme sam pročitala, pa ću i ja sjeme posijati odmah po zemlji. A sada dalje, iskusna vrtlarice. Što ću napraviti sa sjemenom lupinusa (vučjaka). Kupila sam ga prošlog proljeća u teglama, nije imao gomolj već samo korijen. Presadila sam ga u zemlju i preko ljeta, unatoč redovitom zalijevanju, jednostavno je nestao. Uspjela sam sakupiti sjeme i mislila sam ga posijati u teglice sad u veljači. Je li tvoje iskustvo drugačije ? ![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ajme ljepote kod tebe, nezna se da li je ljepše vani (što bih dala za malo snijega mada bi morala lopatati) ili unutra. Vani zima , bjelina očaravajuče, unutra proljeće zadivljujuće. Uvijek rado svraćam i divim se tvojoj ljepoti. Eto što znači prvenstveno znati a onda i voljeti tako da znanje pretočeno u ljubav daje ovu ljepotu
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Ajme Aralija, tako si me nahvalila da će mi još i krila narasti !! Ali mi je drago ako sam nekome pomogla svojim iskustvom !! Ali i ljubavlju, da još više zavoli svoje biljčice !! ![]() Bucka, bila sam sigurna da sam ti pisala o lupinusima, il je možda u tvojoj temi !! ![]() Ajama, ja znam da si ti na mojoj strani, ma kako ti hvalila moje dečke !! ![]() Pucike moje drage, i velike i male, i nove i stare, hvala vam na posjeti mojoj temi....a kaj da vam još velim, puno mi značite, i još mi dajete krila !! Sve vas puno volim i mislim na vas !! ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 219220221222223 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |