Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 22:11
Draga ovo je za mene prava idila a kad se to spoji s zimskim vrtom, s mirisom kolača iz pećnice, blagdanskog stola s dragom i voljenom  obitelji, s prijateljima onda je idila potpuna i zato i ovdje SRETAN ROĐENDAN smile73
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 21:40

Draga Free, želim ti zdravlje, sreću, ljubavi, para i veselja. Želim ti da nas još duuugo raduješ slikama tvog zelenog raja i još duže činiš sretnim svojom neposrednošću i vedrim duhom.

A želim ti i ovo, čestitka s neta... Živi, vrišti, razbijaj i pleši, jer čovjek je rođen da gubi i griješi. Prodivljaj dane, prokockaj noći, jer jednom se ni to neće moći...

Sretan ti rođendan

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 19:19
Šaljem ti smile79za tvoj dragi rođendan, želim ti svu sreću ovog svijeta !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 08:59

Imaš predivan vrt. Sad ću si dat truda i prevrtit svih 200tinjak stranica.

Sve pohvale vrtlarici. Tamo u Međimurju ima jako dobrih vrtlarica. Moja najbolja forum-legica je iz tvojih krajeva :).
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 08:16
Rano te posječujem,jer će danas nastati gužva,odmorila se ,vidim sve bijelo,cvijeće ti želi,da ih još dugo njeguješsmile169
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 08:05

(s)nježni rođendanski dan ti želim!! Heart

Snijega ima.

Za nježnost su tvoji najdraži zaduženi.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 01:17
hahahahahahha  .....baš si me nasmijala, draga !! Hvala ti, baš mi je to trebalo !!Thumbs%20Up
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 20:44
Oš se ti prestat pravit važna s tim tvojim snijegom ?
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 13:58
rbuv5fo09o9ndulv11u.jpg

I jedan manji bambus, odmara se na mekanom jastuku !!

imbay1mndguczp9rgy47.jpg

Zimski jasmin prepun je još pupova, čeka sunčan dan da zasja !!

6cxodwgp3zj8v9hihigg.jpg

Zato moja nova biljčica, Aeschyn marmoratu, kupljena za 10kn a koštala je 95kn, rasze kao u svojoj kući, od kad je kod mene grančic su narasle 10 cm !!  Jel netko zna, kak se po domaćem zove ova biljčica !!

yh7ew8g035vrr9kvh.jpg

Kad smo već kod toga, kak se kaj zove, jel netko prepoznaje ovu biljčicu ??  Dobila sam je od susjede koja ni za običnu salatu nezna koja je vrsta! Vidjela sam da ima3-4cm  duge cjevaste crvene cvjetove koji izlaze iznad svakog listića uzduž cijele grane !  A njoj cvate mjesecima ! Nažalost nisam uspjela kod nje  sliknuti cvjet, al možda je netko prepozna i ovako !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 13:37
rpogewhtfvwh7k3equ0g.jpg

Kod mene je još ovakvo vani, i danas opet pada gusti snijeg !!

Bambusi od Anabistrice, puno spominjani na forumskim kavama, još su puni zelenih listića i baš guštam u njihovoj zelenoj boji !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 20:03
Bucka, pošto mi je data kabel od mog fotića još u Barbarigi Angry, bezuspješno pokušavam nabaviti novi ...ali neide !  Sada sam preko njuškala kupila fotić iste marke i serije kao moj, ali sada nebrem instalirati CD od njega ! Ma baš nemam sreće !!  Ali, potrudit ću se staviti par slikica !!  Samo za tebe !!

Leona, moja viseća, ako misliš na vandu, sada ne cvjeta, kupila sam je kao odcvjetalu, ali pošto izlaze novi listići i korjenje jako raste, vjerujem da će jednog dana i cvjet zablistati na njoj, a do tada držim fige, možda me razveseli cvjetom plave boje !!

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2013 u 23:40
Free,lepe slike,lepo cvece nema sta vracala sam se 2 puta,ona prva snezna je lepa ali samo kroz prozor,ne volim zimu nikako,brojim dane do marta ,a uhvati me cesto kako docekati daleko je ,pa se vratim u tvoje dvoriste gde je sve lepo zeleno i ucvetalo ,e zaboravim na zimu,i jos nesto,nije mi jasno kako biljka opstaje bez zemlje,jel ti cveta isto tako viseci?smile141
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2013 u 23:27

E pa draga moja, je li možda i na tebe došao red da čistiš snijeg pa nemaš vremena postavljati slike. Iskreno, u to sumnjam, pa nam zato postavi novi red slika. Ti barem imaš što pokazati.
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2013 u 11:16

Ajme Aralija, tako si me nahvalila da će mi još i krila narasti !! Ali mi je drago ako sam nekome pomogla svojim iskustvom !!  Ali i ljubavlju, da još više zavoli svoje biljčice !!Embarrassed

Bucka, bila sam sigurna da sam ti pisala o lupinusima, il je možda u tvojoj temi !!Wink  Eh..godine !!

Ajama, ja znam da si ti na mojoj strani, ma kako ti hvalila moje dečke !!Heart

Pucike moje drage, i velike i male, i nove i stare, hvala vam na posjeti mojoj temi....a kaj da vam još velim, puno mi značite, i još mi dajete krila !!  Sve vas puno volim i mislim na vas !!smile79

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 22:33
Ajme ljepote kod tebe, nezna se da li je ljepše vani (što bih dala za malo snijega mada bi morala lopatati) ili unutra. Vani zima , bjelina očaravajuče, unutra proljeće zadivljujuće. Uvijek rado svraćam i divim se tvojoj ljepoti. Eto što znači prvenstveno znati a onda i voljeti tako da  znanje pretočeno u ljubav daje ovu ljepotusmile78
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 13:48

Draga Međimorka. Kod Fanike si ostavila koristan savjet za sjetvu pakujaca. Na vrijeme sam pročitala, pa ću i ja sjeme posijati odmah po zemlji. A sada dalje, iskusna vrtlarice. Što ću napraviti sa sjemenom lupinusa (vučjaka). Kupila sam ga prošlog proljeća u teglama, nije imao gomolj već samo korijen. Presadila sam ga u zemlju i preko ljeta, unatoč redovitom zalijevanju, jednostavno je nestao. Uspjela sam sakupiti sjeme i mislila sam ga posijati u teglice sad u veljači. Je li tvoje iskustvo drugačije ?
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 11:08

Hmm, Free, dečkima lopatanje, a ti u zimskom vrtu. Bome od tebe ne treba učiti samo o biljkama, već i još puno toga.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2013 u 20:37
draga moja.moram ti reći da imaš jako strpljive muškarce u kući.kud god se okreneš cvijeće.i u kući i pred kućom i u vrtu.svaka čast.
samo nemoj da oni ovo vide da pomisle da sam na njihovoj strani
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2013 u 19:21
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Prelep ti je vrt i ovako...pod snegom,al' želim ti brz dolazak proleća jer to znači puno novih prelepih prizora na ovoj temi.
Sobne biljke ti se odlično drže i lepo napreduju...svaka čast

Draga Betty Boop, svima nama, želim da proljeće čim prije dođe !!  I ja se unaprijed radujem novim djelovima svog vrta da zasjaju u novom sjaju  A biljčice se dobro drže...zato što nemaju grijanje uključeno ! Dosta im je kaj topline dođe kroz dnevni boravak !!  Big%20smile  A naravno, vole da se stalno bdije ned njima !!  A kako nebi bdjela nad njima kad svaka biljka u mom vrtu, svaka biljčica priča svoju priču  ........  o dragoj cvjetnoj prijateljici od koje je došla !!  I donijela mi divno prijateljstvo !!Heart

Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2013 u 19:14
Prelep ti je vrt i ovako...pod snegom,al' želim ti brz dolazak proleća jer to znači puno novih prelepih prizora na ovoj temi.
Sobne biljke ti se odlično drže i lepo napreduju...svaka čast
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.