Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 220221222223224 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2013 u 23:27

E pa draga moja, je li možda i na tebe došao red da čistiš snijeg pa nemaš vremena postavljati slike. Iskreno, u to sumnjam, pa nam zato postavi novi red slika. Ti barem imaš što pokazati.
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2013 u 23:40
Free,lepe slike,lepo cvece nema sta vracala sam se 2 puta,ona prva snezna je lepa ali samo kroz prozor,ne volim zimu nikako,brojim dane do marta ,a uhvati me cesto kako docekati daleko je ,pa se vratim u tvoje dvoriste gde je sve lepo zeleno i ucvetalo ,e zaboravim na zimu,i jos nesto,nije mi jasno kako biljka opstaje bez zemlje,jel ti cveta isto tako viseci?smile141
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 20:03
Bucka, pošto mi je data kabel od mog fotića još u Barbarigi Angry, bezuspješno pokušavam nabaviti novi ...ali neide !  Sada sam preko njuškala kupila fotić iste marke i serije kao moj, ali sada nebrem instalirati CD od njega ! Ma baš nemam sreće !!  Ali, potrudit ću se staviti par slikica !!  Samo za tebe !!

Leona, moja viseća, ako misliš na vandu, sada ne cvjeta, kupila sam je kao odcvjetalu, ali pošto izlaze novi listići i korjenje jako raste, vjerujem da će jednog dana i cvjet zablistati na njoj, a do tada držim fige, možda me razveseli cvjetom plave boje !!

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 13:37
rpogewhtfvwh7k3equ0g.jpg

Kod mene je još ovakvo vani, i danas opet pada gusti snijeg !!

Bambusi od Anabistrice, puno spominjani na forumskim kavama, još su puni zelenih listića i baš guštam u njihovoj zelenoj boji !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 13:58
rbuv5fo09o9ndulv11u.jpg

I jedan manji bambus, odmara se na mekanom jastuku !!

imbay1mndguczp9rgy47.jpg

Zimski jasmin prepun je još pupova, čeka sunčan dan da zasja !!

6cxodwgp3zj8v9hihigg.jpg

Zato moja nova biljčica, Aeschyn marmoratu, kupljena za 10kn a koštala je 95kn, rasze kao u svojoj kući, od kad je kod mene grančic su narasle 10 cm !!  Jel netko zna, kak se po domaćem zove ova biljčica !!

yh7ew8g035vrr9kvh.jpg

Kad smo već kod toga, kak se kaj zove, jel netko prepoznaje ovu biljčicu ??  Dobila sam je od susjede koja ni za običnu salatu nezna koja je vrsta! Vidjela sam da ima3-4cm  duge cjevaste crvene cvjetove koji izlaze iznad svakog listića uzduž cijele grane !  A njoj cvate mjesecima ! Nažalost nisam uspjela kod nje  sliknuti cvjet, al možda je netko prepozna i ovako !!

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 20:44
Oš se ti prestat pravit važna s tim tvojim snijegom ?
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 01:17
hahahahahahha  .....baš si me nasmijala, draga !! Hvala ti, baš mi je to trebalo !!Thumbs%20Up

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 08:05

(s)nježni rođendanski dan ti želim!! Heart

Snijega ima.

Za nježnost su tvoji najdraži zaduženi.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 08:16
Rano te posječujem,jer će danas nastati gužva,odmorila se ,vidim sve bijelo,cvijeće ti želi,da ih još dugo njeguješsmile169
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 08:59

Imaš predivan vrt. Sad ću si dat truda i prevrtit svih 200tinjak stranica.

Sve pohvale vrtlarici. Tamo u Međimurju ima jako dobrih vrtlarica. Moja najbolja forum-legica je iz tvojih krajeva :).
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 19:19
Šaljem ti smile79za tvoj dragi rođendan, želim ti svu sreću ovog svijeta !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 21:40

Draga Free, želim ti zdravlje, sreću, ljubavi, para i veselja. Želim ti da nas još duuugo raduješ slikama tvog zelenog raja i još duže činiš sretnim svojom neposrednošću i vedrim duhom.

A želim ti i ovo, čestitka s neta... Živi, vrišti, razbijaj i pleši, jer čovjek je rođen da gubi i griješi. Prodivljaj dane, prokockaj noći, jer jednom se ni to neće moći...

Sretan ti rođendan

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 22:11
Draga ovo je za mene prava idila a kad se to spoji s zimskim vrtom, s mirisom kolača iz pećnice, blagdanskog stola s dragom i voljenom  obitelji, s prijateljima onda je idila potpuna i zato i ovdje SRETAN ROĐENDAN smile73
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 23:36
Hej,danas je tvoj dan pa ti želim sve najnaj!!!  smile169

“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2013 u 18:23

Zahvaljujući mojim riječkim sirenama opet sam se vratila u "sedlo" !!!  Prstići zemljasti, noktići ko u malog djeteta nakon pečenja kolačića od blata !!  A ja sretna kao ....malo prase .....A VANI POLA METRA SNIJEGA !!

2xknmwk4qmregv7i5i2.jpg

E, Glikice (j... ga-kad ga imam i kad ga moram staviti !!)  EmbarrassedEmbarrassed

Opet imam kutiju punu sjemenja za sijanje, zahvaljujući Jagodi !!   Biljčica za sađenje od Mire i Jagode  !!  Jednu Veliku muku, brigu i obavezu zahvaljujući Mirinom SJETVENOM RASPOREDU !! 

ioxwuk798xdsemwdrq.jpg

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2013 u 18:47
Free draga neka su nokti crni ali je duša puna. smile78
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2013 u 23:09
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Bambusi od Anabistrice, puno spominjani na forumskim kavama, još su puni zelenih listića i baš guštam u njihovoj zelenoj boji !!

Drago mi je da su ti se bambusi primili i dobro rastu. Oni su zeleni cijelu zimu pa ih voli snijeg pognuti do zemlje. Koda im je jalan kaj su tak lepi zeleni pa veli "nebute se vi tak kočoperili, bum vas ja prizemljil". Ali kad snijeg okopni, oni se opet dignu i zelene dalje.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 13:22
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Free draga neka su nokti crni ali je duša puna. smile78

Upravo tako draga Aralija !!  Duša mi je puna, samo što ne pukne !  Nekako sam se.....ne ulijenila, nego nemam neke volje, ali sada se je sve promijenilo !!

Ne samo da imam kaj saditi, i sijati, nego sam  dobila zadatak od Mire da sijem i sadim prema sjetvenom i mjesećevom kalendaru !!  Možda budem morala i pisati test, da vidi kaj je ostalo od usvojenog znanja !!  Bem ti, još ću i kosu farbati i nokte  rezati prema mjesećevom kalendaru !!Big%20smile

agdzt8qkheuv8f9xyo3y.jpg

cxk6e8ivy9tmhiytrl.jpg

chtnqeqpqzlmr5dv6kq.jpg

Posebno me razveselila reznicama ceanotusa, hardenbergije i kalikarpe !! 
A reznicama njezinih hibija,  ajme, milina !!

Jagoda mi je poslala toliko vrećica, e, da je u svakoj vrečici bila jedna biljćica, ne, u svakoj vrečici su bile po 3-4 biljčice !!  A sjemenja...... uh, jedva čekam proljeće !!Embarrassed  Samo se nadam da ću joj opet za boravka u Međimurju za "Smrčkijade" moći se barem malkice odužiti !!!

u3z62oiwoydnixaedjv.jpg

Mira, Jagoda i Belina jako su me razveselile rođendanskom kamelijom, koju je Jagoda uspijela nabaviti !!   Moje mile, velika smile78  svakoj od vas u zahvalu za prelijepu kameliu, a svakoj poljubca smile79 puta dva svakoj za vas, za vaše sretne  rođendane !!  Još da mi uspije iznenađenje koje spremam za Ri-rođendansku kavu, nitko sretniji od mene ! ! !  smile151
uqi5qbeu60n9o2pda1im.jpg

A Mira, ma kaj da vam velim, o svakoj biljčici o kojoj smo samo pričale,  sve se našlo u vrečici sa prekrasno ukrasnom zelenom vrpcom na Sjetvenom kalendaru !  A zasladila sam se i sa ukusnim Lorinim kivijem sa prekrasne brajde iz njenog dvorišta !!

A moje drade međimurke su me obradovale prelijepim biljčicama !!

ylaajex2kr5pjsca6ie2.jpg
Anaida, preslatkim zamiokulkasom !!

5etkmf2flynzy77rz9da.jpg

A Moj mali kaktus ogromnom prelijepom orhidejom sa 3 cvjetne grane, ljubičasto-rozih cvijetova  !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 13:55

Lijepo vas moli, oprostite na prevelikim slikicama a onaj datum na njima zanemarite, (popravljeno već  Embarrassed),  jer je ostao od zadnjeg slikanja kad sam ostavila data kabel u barbarigi ! 

Anabistrica, sada je moj data kabel i punjač puno bliže tebi nego meni !! Dok snijeg ne ode prisilno je u Globočecu, podno tvojeg brega !!Embarrassed

Moram ti reči, tvoji-moji bambusi nisu polegli, stoje uspravno kao  manekeni, snijeg njima ne smeta, oni uživaju u zagrljaju lonicere koja ih pridržava za svoju brajdicu !!  A onaj mali koji leži u snijegu je Lovrin mladi bebač !

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 23:49
Hajde, neka smo te razveselileSmile
Da, pisat ćeš test i još prati temu od moon, pogled prema nebu i nema šansi da ti biljke ne bujaju.

Imaš ti što raditi i po zimi, vidim ja! Učiti...učiti..Wink

smile79
Rijeka

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 220221222223224 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,954 sekundi.