Zelena_oaza...moj mali zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oooo, Zelena oaza, baš mi je drago vidjeti sve tvoje ljepotice na jednom mjestu!
Ovo je zaista raj za oči, drago mi je da si otvorila svoju temu. Pa još jednom, dobrodošla! ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Zelena oaza, jako mi je lijepo kod tebe.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Prekrasno
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasna je tvoja zelena ali i cvjetna oaza
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zelena_oaza ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 421 |
Bice ovih slika jos, bitno je da sam se nakanila otvoriti temu.
![]() |
|
![]() |
|
Zelena_oaza ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 421 |
Bebolina...pisala sam ja na temama o Aechmeji, Hipoestesu, Primulama...na zabusavam ja bas tako kao sto ti mislis...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima na cestitkama. Malo sam zbrljala slike, mislila sam da ih nekako sortiram, a i ne baratam bas dobro digitalcem...ali vi kao ljubitelji cvijeca znacete da ocijenite slike i moje cvijece bez fotosopa i uljepsavanja.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Preljepa oaza!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |