Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 147148149150151 319> |
Korisnik | ||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Samo sam došla škicnuti ima li šta nova.....kad ono prava ljepota |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
svašta lijepog kod tebe
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Divno Camellia !
|
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
Samo uzivaj draga u svojim sukulentima, jer u vrtovima nam je katastrofa.
|
||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Malo sam zavirila i vidjela da ima lijepih novosti.....
![]() |
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
Prelepa tije ova aloja...auuu,nisam mogla ni zamisliti da ima ovako lep cvet,ne mogu da joj vidim celo stablo....bas je za divljenje.. ![]() |
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
Ih i ovaj....eto ocu se zaraziti i sa ovim....lep..ma sta lep PRELEP |
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Stvarno je ljepotica!
|
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
KARMEN
![]() ajama ![]() Glikica ![]() Carol ![]() milica7 ![]() Leona31 ![]() Svima hvala na posjeti mom vrtu i lijepim riječima. U međuvremenu je ona ljepotica ID i zove se Sedum Joyce Tulloch |
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
moram ponovit sliku prekrasna je |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
prosetala ,nagledala se ljepote i sad idem a tebi ostavljam pozdrav
|
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
![]() |
||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
Prošetala sam malo kod tebe,vidjela sam da si lijepo obnovila broj sukulenta,a sad slijedi proljetna kupnja
![]() ![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Predivno, kao i uvijek, užitak je doći k tebi
![]() |
||
![]() |
||
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
|
Prekrasno Camellia!!!!!
|
||
Lipik
|
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Lijepa ti je zimska zamjena za vrt, a vidim da ti je i veliko veselje.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
Super super ! Divo si se obnovila, odlično svi izgledaju, baš mi je čista uživancija bila pogledati ih sve jutros, znaš ti mene, ali me nevidiš sada koji si mi osmijeh na lice razvukla...
Takvu sam crassulu i ja kupila u onom mom blic trku u bauhaus prije odlaska u bolnicu ( to sam ja mogu valjda ) i isto još neznam ime, ali na teglici je pisalo da je crassula. Draga ostavljam ti jednu ![]() ![]() |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Enrikova nona svima se sviđa taj sedum pa i tebi,samo što nije procvjetao.
![]() kamenjar hvala ti na šetnji i pohvalama. ![]() Jaca123 hvala ti lijepim riječima. ![]() moon i ti si jedna od mnogih koja me zarazila ljubavlju prema sukulentima. ![]() Ljiljus hvala ti na šetnji. ![]() anabistrica zamjena je stvarno dobra,ali ipak jedva čekam proljetnice. ![]() belica nadoknadićeš ti zaostatak u šetnjama.Ovaj ljepotan ipak nije crassula(zato sam ga dugo ID) nego Sedum Joyce Tulloch).Jedino on ima cvjetove ovako u 2-3 grane,dok su ostali koje sam vidjela kao kuglice. ![]() |
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
![]() On ti je najljepši ![]() |
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
hm da googlala sam malo moglo bi to biti baš to, a ja sam jutros nekako mislila da je to ova crassula- crassula pubescens ssp. radicans..
Ma nema veze u svakom slučaju i mene je osvojio i presladak mi je, baš mi je divan na prozoru kuhinje ![]() |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
...nema toga što Camellia ne može
![]() ![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 147148149150151 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |