Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 167168169170171 319>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2013 u 14:22
natalija nisam htjela sve slikati jer je tužno i stvarno ne znam da li će se oporaviti.Kod puno drveća iz debla ne rastu nove grane,vidjet ćemo što će se dogoditi.Daj Bože da nekim čudo na proljeće sve samo krene.

aralija situacija je i gora nego što sam ti pričala.Imam jedan bor japanski Negishi ,sporastući ,sa rijetko izlaslim granama.Od 4 grane,jedna se otgnula,a posađen je već 5 godina.Njega najviše žalim.

bucka123 imaš pravo,volim sukulente i kad vidim neki da ga nemam,odmah je moj.I oni ugibaju,ali se jako lako zakorijene,uvijek se možeš s nekim mjenjati,a zadovoljstvo neizmjerno.

anabistrica imala sam namjeru danas urediti to slomljeno granje,ali vidiš i sama,opet pada i kod mene ga ima već 15 cm.Kod tebe je sigurno još gore.

belica znam da ti ovaj dan započet snježnim padalinama nije baš drag.Vjeruj mi nije ni meni.Ja jedva čekam proljeće.Ti i ja se selimo na more,bar u mislima.

Anastazija sigurno je i tvoj breg zatrpan.Idemo ponovo po lopate.

tačkaćica znaš i sama da ponekad nije stvar u novcima.Problem je što su te biljke rasle 3,4 i 5 godina kod mene.Do sad nikad nisam imala nikakve štete,a ove...

KARMEN ma ja ti živnem sa prvim danima proljeća.Onda ću vidjeti da li je nešto spašeno.Ako nije,slijedi zamjena pa ćemo opet čekati nekoliko godina da sve to naraste.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2013 u 13:17
Koja šteta. Znam da te srce boli. Radujemo se svakom novom cvijetu, svakom novom listu, a onda ovakva šteta. Nema tu riječi utjehe. Tugujem s tobom.
Na vrh
tačkaćica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 245
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tačkaćica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2013 u 11:19
Joj Camellia tako je sve slomljeno i kod mene. Da me nije bilo sram plakala bi se ko beba. Neznam dal da povadim to sve van ili da čekam pa se možda oporavi?
VG
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2013 u 09:25

Nek se onda zna da je ovaj snijeg danas samo za belicu kad joj je tak falil  LOL.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2013 u 08:02
uh draga moja, tako je i kod mene sve polomljeno, polegnuto, ali šta ćemo nama nama druge nego se seliti u južne krajeve, kažem ti ja...
Ja sam se oduševila jutros kad sam ugledala da divni snježak oooopeeet pada Dead, baš mi je falio....
I sad još kad krenem lijepo na posao, mmm di ćeš lijepše od toga ?

Ti se lijepo drž kraj kamina, gledaj svoje krasne sukulente i uživaj.
belica,zagreb
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 23:20
Ma nisu grane polomljene nego amputirane od stabla. Mislim da bi bilo najbolje što prije ih odrezati do kraja da se "oguljotina" još ne poveća, a rane nakon toga premazati voćarskim voskom jer su velike. Makar je tužno vidjeti takvu štetu, vjerujem da ćeš je ti svojom njegom sanirati u najvećoj mogućoj mjeri ko prava smile173
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 22:56

Joj draga Camellia, i mene je oblila tuga kada sam vidjela koliku su štetu napravili snijeg i zima. I bez obzira što je sve to zamjenjivo mogu misliti kako ti je.

Ali moram ponovno pohvaliti tvoju kolekciju sukulenata. Uistinu su vrijedni divljenja i često pregledam pojedine stranice i po nekoliko puta.

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 16:42
Draga, kad si pričala da je sve slomljeno vjerovala sam ali sam i mislila svi mi to malo uveličavamo jer teško to prihvaćamo, ali ovo je stvarno strašno, ali ja vjerujem u tebe i tvoje vrijedne ruke . Sve ćeš ti to obnoviti, zamjeniti, dodati, presaditi, ne tuguj zablistat će on u punom sjaju opet narvno tvojim trudom i ljubavljusmile79
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 16:34
uf, jadne biljke... jadni vrtlari kad ih ovako pogodi...

ali ne sumnjam da će vrijedne ruke napraviti najbolje iz situaije kakva je, nešto će se obnoviti, nešto će morati naći zamjenu... tvoj brijeg će brzo izgledati prekrasno i uređeno

ali bar će biti domaćeg, zdravog i slasnog povrća
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 15:47

I luk "stoletnjak" je krenuo.Danas na suncu temp.unutra je bila 20 st.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 15:45

Poriluk
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 15:44
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 15:43

Ali je povrće u plasteniku u dobrom stanju
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 15:41
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 15:40
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 15:39
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 15:37
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 15:09
mali kaktus ono su mini ruže prošle jeseni kupljene u Kauflandu za 10 kn i sve tri imaju po nekoliko pupoljaka,čak su virili ispod debelog snijega.

Anastazija ovo je samo mali dio,nema stabla niti grma koji nema bar jednu slomljenu granu.Sitno grmlje je neprepoznatljivo i teško da će iz korijena ponovo krenuti.Zato te potpuno razumijem.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 14:08

Točno takvo stanje je i kod mene u vrtu - prestrašno  smile220.
Još nisam sve biljke uspjela osloboditi iz ledenih okova i hrpa snijega, a za sutra već najavljuju novi  Confused.

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 13:57

Puna je cvjetova
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 167168169170171 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.