Tulipani - Tulipa sp. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 12> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja ih nemam, ali vaši su prekrasni, svi redom!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
FLORAMYE, prekrasno!!!
|
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
vijolica, prekrasno!
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
![]() Evo mojih danas |
|
![]() |
|
emka ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 82 |
Da li ako se tulipani posade u proljeće mogu procvasti za mjesec ,dva.... iskustva ,Lijep pozdrav.
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
meni danas susjeda....izvadila 40 lukovica i poklonila mi....žute,crvene i ljubičaste...posadio sam ih u saksiju..!
![]() |
|
![]() |
|
goran44 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2012 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 128 |
![]() |
|
Zelena_oaza ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 421 |
Pokusala sam prozivesti tulipane u vodi. Uspjelo je kod tri gomolja od pet.
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
ma cvast ce ti sigurno, ne boj se.....bolje je u jesen jer se korjen bolje razvije do zime...ali i ovako ce one dati sve od sebe...
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Ja sam kupila tulipane prošle sedmice i posadila ih.Nisam odolila iako im vrijeme nije.Lukovice su zdrave a bile su povoljno.Ako i nebudu cvjetale ove sezone nema veze..
Evo ih.. ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
viridarivm ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 22 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 224 |
molim i drugi put, samo sadi, isplati se,a i pouzdani su uvijek.ja uvijek sadim lukovice gdje god stignem,jedino nemam srece sa fritilariom imperialis:( |
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
viridarivm, hvala na pomoći. Ako šta bude od njih stavim sliku. Boja bi trebala biti nježno lila i mini su do 10 cm visine.
|
|
![]() |
|
viridarivm ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 22 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 224 |
|
|
![]() |
|
goran44 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2012 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 128 |
Ma nema na čemu! Slažem se sa malim kaktusom, izbaci obje tegle van na balkon...
|
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
mali kaktus ako je tako budem i to odmah. Hvala!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Marsha,stavi obe tegle na balkon.ne u grijanu sobu.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |