Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 151> |
Korisnik | |
sanjalica4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SlavujVk
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Zahvaljujem svima koji su mi ostavili sjemenčice na zadnjoj ZG kavici, a posebno zahvaljujem R. Sari koja mi je to sve sačuvala i danas isporučila.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Cimi hvala na sjemenju!
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Wiz, Hvala ti Puno, puno!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
hvala jednoj dragoj osobi imenom Kristina na poslanoj bungici
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Belina
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Milice,
puno, puno ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Zahvaljujem se,lela.h,na reznicama hibiskusa
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Hvala draga!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
hehehe i da nije imam isto misljenje o tebi
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovčice, sad je red na tebe...samo da znaš.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tako je curke moje!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
znam radujem se zbog njene dobrote
![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Monstera, hvala na lijepim željama
![]() Pustolov, tako to ona, ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
nasa Monstera ko djeda mraz samo dijeli paketice i raduje raju sa njima
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Milice, sretno draga! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kamenjar, paketić stigao. .... razveselila si me...... puno hvala.....
![]() Monstera, iznenadila sam se i obradovala paketiću koji si mi poslala. ..... ![]() Sada dolaze na red slatke brige, kada početi sa sjetvom kad je još hladno? ! ? ! |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
JEKA FRA, Hvala ti Puno, puno!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
draga rosa2 ,sretna sam zbog razmjene koju smo napravile.uskoro stiže paketić.taj sam coreopsis dugo tražila.hvala.
|
|
![]() |
|
Eeeej draga moja! Konačno da je taj paketić već stigao, jako mi je drago da je došao na pravu adresu! Uživaj i želim ti puno uspjeha, nek ti se sve šareni od cvjetića!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |