Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 149150151152153 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Ali je povrće u plasteniku u dobrom stanju |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Poriluk |
|
![]() |
|
![]() I luk "stoletnjak" je krenuo.Danas na suncu temp.unutra je bila 20 st. |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
uf, jadne biljke... jadni vrtlari kad ih ovako pogodi...
ali ne sumnjam da će vrijedne ruke napraviti najbolje iz situaije kakva je, nešto će se obnoviti, nešto će morati naći zamjenu... tvoj brijeg će brzo izgledati prekrasno i uređeno ali bar će biti domaćeg, zdravog i slasnog povrća |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Draga, kad si pričala da je sve slomljeno vjerovala sam ali sam i mislila svi mi to malo uveličavamo jer teško to prihvaćamo, ali ovo je stvarno strašno, ali ja vjerujem u tebe i tvoje vrijedne ruke . Sve ćeš ti to obnoviti, zamjeniti, dodati, presaditi, ne tuguj zablistat će on u punom sjaju opet narvno tvojim trudom i ljubavlju
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Joj draga Camellia, i mene je oblila tuga kada sam vidjela koliku su štetu napravili snijeg i zima. I bez obzira što je sve to zamjenjivo mogu misliti kako ti je. Ali moram ponovno pohvaliti tvoju kolekciju sukulenata. Uistinu su vrijedni divljenja i često pregledam pojedine stranice i po nekoliko puta. ![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ma nisu grane polomljene nego amputirane od stabla. Mislim da bi bilo najbolje što prije ih odrezati do kraja da se "oguljotina" još ne poveća, a rane nakon toga premazati voćarskim voskom jer su velike. Makar je tužno vidjeti takvu štetu, vjerujem da ćeš je ti svojom njegom sanirati u najvećoj mogućoj mjeri ko prava
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
uh draga moja, tako je i kod mene sve polomljeno, polegnuto, ali šta ćemo nama nama druge nego se seliti u južne krajeve, kažem ti ja...
Ja sam se oduševila jutros kad sam ugledala da divni snježak oooopeeet pada ![]() I sad još kad krenem lijepo na posao, mmm di ćeš lijepše od toga ? Ti se lijepo drž kraj kamina, gledaj svoje krasne sukulente i uživaj. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Nek se onda zna da je ovaj snijeg danas samo za belicu kad joj je tak falil ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Joj Camellia tako je sve slomljeno i kod mene. Da me nije bilo sram plakala bi se ko beba. Neznam dal da povadim to sve van ili da čekam pa se možda oporavi?
|
|
VG
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Koja šteta. Znam da te srce boli. Radujemo se svakom novom cvijetu, svakom novom listu, a onda ovakva šteta. Nema tu riječi utjehe. Tugujem s tobom.
|
|
![]() |
|
natalija nisam htjela sve slikati jer je tužno i stvarno ne znam da li će se oporaviti.Kod puno drveća iz debla ne rastu nove grane,vidjet ćemo što će se dogoditi.Daj Bože da nekim čudo na proljeće sve samo krene.
aralija situacija je i gora nego što sam ti pričala.Imam jedan bor japanski Negishi ,sporastući ,sa rijetko izlaslim granama.Od 4 grane,jedna se otgnula,a posađen je već 5 godina.Njega najviše žalim. bucka123 imaš pravo,volim sukulente i kad vidim neki da ga nemam,odmah je moj.I oni ugibaju,ali se jako lako zakorijene,uvijek se možeš s nekim mjenjati,a zadovoljstvo neizmjerno. anabistrica imala sam namjeru danas urediti to slomljeno granje,ali vidiš i sama,opet pada i kod mene ga ima već 15 cm.Kod tebe je sigurno još gore. belica znam da ti ovaj dan započet snježnim padalinama nije baš drag.Vjeruj mi nije ni meni.Ja jedva čekam proljeće.Ti i ja se selimo na more,bar u mislima. Anastazija sigurno je i tvoj breg zatrpan.Idemo ponovo po lopate. tačkaćica znaš i sama da ponekad nije stvar u novcima.Problem je što su te biljke rasle 3,4 i 5 godina kod mene.Do sad nikad nisam imala nikakve štete,a ove... KARMEN ma ja ti živnem sa prvim danima proljeća.Onda ću vidjeti da li je nešto spašeno.Ako nije,slijedi zamjena pa ćemo opet čekati nekoliko godina da sve to naraste. |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Camellia, a kaj da ti velim. Na zalost danas novi centimetri i novi problemi. Ja sam nastojala odrezati polomljene grane, da se rane nebi povecale. No kad okopni imale budemo pune ruke posla. Ti barem imas sukulente za utjehu (ako to moze biti).
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kod nas danas nije padao snijeg, a ovaj što je prekrio i zatrpao cijeli vrt je jako težak i vlažan. Tko zna kako će sve izgledati ispod njega.
Držim palčeve da bude što manje štete |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Bome da, opet je napadalo snijega i opet je težak. Valjda ti se neće još dodatno polomiti grane. Bože kak je ta veljača dugačka, nikad kraja.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Jutreko ti želim... i ostavljam lijepe misli i želje za ovaj dan
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...nije da ti nisam vjerovala draga, kada si mi pričala o slomljenim granama, ali vidjeti to ovako svojim očima izgleda pretragično...draga moja, znam da ćeš ti to sve lijepo porezati i orezati i da će većina toga ponovno oživjeti, ali to više nije to, zar ne? U potpunosti razumijem tvoje osjećaje, tvoju tugu, ovakve štete su zaista nenadoknadive u smislu tvoje zamisli izgleda vrta...no, vjerujem da će ti sinuti nove inspiracije i ideje za novu koreografiju
![]() ...ali zato imaš nešto i da te veseli i čini ponosnom...sigurna sam da imaš najljapšu nandinu na forumu, a i šire kak se to popularno veli, na ovim prostorima, hehe...zaista je veličanstvena ![]() ...to isti bi se moglo reći i za tvoju auphorbiu jer još nisam vidjela kod nikoga, a bome ni kod sebe takav primjerak da nema ogoljele grane...ova je jednostavno prebujna, krasno formirana, savršena ![]() ...i da ne zaboravim plastenik...prelijepa salata, poriluk cušpajz ![]() lijepi pozdrav koka ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 149150151152153 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |