Krasula - Crassula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 84> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da, da, jedna od najljepših, inačee volim te šarenkaste listove |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Camellia znaš da malo kasnim s razgledavanjem, ali sad vidim tu divnu crassulu o kojoj si mi pričala, zaista je prelijepa
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Pozdrav,moje krasule prezimljavaju sa mnom u dnevnom boravku s centralnim grijanjem.Ponekad im opadne koji list,vidim da je smezuran.Sta je u pitanju?Zalijem ih ponekad,ne previse.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
dzeni...to je sve normalno, samo tako nastavi i bit će do proljeća sve ok
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Znam da moon im više iskustva ali ipak bi preporučila hladniju prostoriju, moje prezimljavaju na stubištu i to na sjevernoj strani gdje je temp. dosta niska kad je vani minus i za sada im ništa ne fali.
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Aralija...to bi bilo idealno ako ima gdje staviti, ja sam ovako napisala misleći da nema gdje s njom osim u dnevni, da ima, vjerojatno bi ju već odavno stavila u hladniji prostor. Ako nema gdje s njom, ona može opstati i u dnevnom i to što joj poneki listić otpadne, ali samo poneki, to nije ništa zabrinjavajuća. |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
i moja krasula ovata isto zimuje u dnevnoj, a jadna šta će, nemam di s njom na hladnije, evo je dva metra od radijatora, za sad dobro to podnosi
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
lijepa c. falcata. A zašto je u visećem položaju?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
draga nemam di s njom pa mi tu najmanje smeta
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Vidiš lukavo Jeka Fra, stvarno bi se u nedostatku prostora moglo po plafonu vješati.
Akao što MK i još neke cure kažu, daj otvori svoju stranicu, vidim da se kod tebe ima šta vidjeti. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
hvala za odg,ma imala bih ja gdje sa svojim krasulama,tj .na hladno,gdje su mi svi kaktusi.Ali tako su mi drage da sam zeljela da ih gledam preko zime.Nadam se da nisam puno sebicna,da ce mi oprostiti :)
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ha sebična, pa i jesi malo, ali samo malo uživaj u lijepom pogledu oprostit će one
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasna ti je
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 84> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |