Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 251> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aaaa, znači još malo i vas dvije put putujete!!
![]() Uživajte, drage moje, u svakom pogledu i slikajte i za nas.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Nije me dugo bilo,ali uvijek kad dođem radno, radno
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Free ovih dana piše šalabahter kaj kupiti u Pordenoneu...
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Što mi radiš ovih dana, draga Free?
Jesu li krenuli cvjetno-proljetno-pripremni radovi?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Anđelkad nije mokro već zatrpano snijegom a i predviđaju još pa draga Free sjetveni kalendar ostavi po strani a Borana gledaj a sanjaj proljeće koje uskoro stiže
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ajde se ti još malo odmori i sanjaj Borana ionako se ne može u vrt-zar nije premokro!? |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Već 3 dana sanjam "Sjetveni kalendar " !!! ![]() ![]() Markirat ću sa nastave kada se bude pisao test !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Anaida, pa znaš da cvjetne prijateljice samo šire radost, i radost i još više radost !!! ![]() ![]() Sunceee je došlo u moj vrtić !! Hura, sada će otopiti snjeg i konačno ćemo poćeti sa radovima !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Free, vidim da snijega imaš za izvoz kao i ja, nove rođendanske biljčice su ti prekrasne, a koliko si samo sjemenja, reznica.... dobila
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Radosno je kod tebe!! |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga Free drago mi je da su biljčice i sjemenje sretno stigle i da smo te paketom razveselile i čestitale rođendan sa malim zakašnjenjem. Ja se nadam da ću doći na Smrčkijadu i da ćemo se onda vidijeti i družiti u tvom prekrasnom vrtu . Nadam se također da će snijeg do onda i proći...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Javi se kad ideš po kabel pa navrati na
![]() ![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Hajde, neka smo te razveselile
![]() Da, pisat ćeš test i još prati temu od moon, pogled prema nebu i nema šansi da ti biljke ne bujaju. Imaš ti što raditi i po zimi, vidim ja! Učiti...učiti.. ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Lijepo vas moli, oprostite na prevelikim slikicama a onaj datum na njima zanemarite, (popravljeno već ![]() Anabistrica, sada je moj data kabel i punjač puno bliže tebi nego meni !! Dok snijeg ne ode prisilno je u Globočecu, podno tvojeg brega !! ![]() Moram ti reči, tvoji-moji bambusi nisu polegli, stoje uspravno kao manekeni, snijeg njima ne smeta, oni uživaju u zagrljaju lonicere koja ih pridržava za svoju brajdicu !! A onaj mali koji leži u snijegu je Lovrin mladi bebač ! |
|
|
|
![]() |
|
Upravo tako draga Aralija !! Duša mi je puna, samo što ne pukne ! Nekako sam se.....ne ulijenila, nego nemam neke volje, ali sada se je sve promijenilo !! Ne samo da imam kaj saditi, i sijati, nego sam dobila zadatak od Mire da sijem i sadim prema sjetvenom i mjesećevom kalendaru !! Možda budem morala i pisati test, da vidi kaj je ostalo od usvojenog znanja !! Bem ti, još ću i kosu farbati i nokte rezati prema mjesećevom kalendaru !! ![]() ![]() ![]() ![]() Posebno me razveselila reznicama ceanotusa, hardenbergije i kalikarpe !! A reznicama njezinih hibija, ajme, milina !! Jagoda mi je poslala toliko vrećica, e, da je u svakoj vrečici bila jedna biljćica, ne, u svakoj vrečici su bile po 3-4 biljčice !! A sjemenja...... uh, jedva čekam proljeće !! ![]() ![]() Mira, Jagoda i Belina jako su me razveselile rođendanskom kamelijom, koju je Jagoda uspijela nabaviti !! Moje mile, velika ![]() ![]() ![]() ![]() A Mira, ma kaj da vam velim, o svakoj biljčici o kojoj smo samo pričale, sve se našlo u vrečici sa prekrasno ukrasnom zelenom vrpcom na Sjetvenom kalendaru ! A zasladila sam se i sa ukusnim Lorinim kivijem sa prekrasne brajde iz njenog dvorišta !! A moje drade međimurke su me obradovale prelijepim biljčicama !! ![]() Anaida, preslatkim zamiokulkasom !! ![]() A Moj mali kaktus ogromnom prelijepom orhidejom sa 3 cvjetne grane, ljubičasto-rozih cvijetova !! |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Drago mi je da su ti se bambusi primili i dobro rastu. Oni su zeleni cijelu zimu pa ih voli snijeg pognuti do zemlje. Koda im je jalan kaj su tak lepi zeleni pa veli "nebute se vi tak kočoperili, bum vas ja prizemljil". Ali kad snijeg okopni, oni se opet dignu i zelene dalje.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Free draga neka su nokti crni ali je duša puna.
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Zahvaljujući mojim riječkim sirenama opet sam se vratila u "sedlo" !!! Prstići zemljasti, noktići ko u malog djeteta nakon pečenja kolačića od blata !! A ja sretna kao ....malo prase .....A VANI POLA METRA SNIJEGA !! ![]() E, Glikice (j... ga-kad ga imam i kad ga moram staviti !!) ![]() ![]() Opet imam kutiju punu sjemenja za sijanje, zahvaljujući Jagodi !! Biljčica za sađenje od Mire i Jagode !! Jednu Veliku muku, brigu i obavezu zahvaljujući Mirinom SJETVENOM RASPOREDU !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Hej,danas je tvoj dan pa ti želim sve najnaj!!!
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |