Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 151> |
Korisnik | |
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sara
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Kamelia
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
slavujVk
![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
draga andina hvala za sjeme
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Lovro paketić stigao i samo
![]() ![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
draga stefice hvala je malo za reći naspram ovakve pažnje
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
jeka fra....veliko hvala
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
draga ajama, srdačno zahvaljujem na sjemenkama
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
andelkad veliko hvala na tritomi
![]() ![]() ![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Jaco,hvala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
....vijolica...draga...stigla tvoja pošiljka..zahvaljujem ti se od srca..jedva ćekam da biljćice posadim u vrt..HVALA TI PUUUUUNO!!!
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Štefice... šta da ti uopće kažem.... Upravo sam se dovukla s posla ko krepani pesek, a kad ono čeka me tvoje iznenađenje !!!!
Puno ti od srca hvala draga što si na tako lijep način mislila na mene, oduševila si me !! ![]() ps. tvoja crvena bugica se lijepo drži i stiže ti uskoro isto |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
ajama
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Uživaj! ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Petit, došlo je sjeme. Puno ti hvala.
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Andelkad neznam rijeci kojima bih ti zahvalila!!!
Kada sam otvorila tvoju posiljku prvo sam morala sijesti!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Hvala! Evo i tebi jedna:
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Andina, pismo stiglo pa ti zato šaljem
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Enrikova nona puno hvala.
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Kamelia
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |