Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 64> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa tebi ni ne treba proljeće da bi se veslila cvijeću kad ti je kuća tako rascvjetana. Predivna mi je bijela orhideja.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Jaco, si zaspala...
Šta si htjela pokazati sa onom hojom? Gledam i ne vidim... Ide joj nova gračica? |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Da samo znaš kako mi treba proljeće,da nema nešto rascvjetanog cvijeća u kući već bi ![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
evo mene, ranom zorom šetam po tvom vrtu, doduše, trčeći
i mog reći samo ![]() ![]() stvarno lijepe, zdrave, rascvjetane biljke, uživaj u tvojoj pažnji, a vidila sam da imaš i pomagača sa kantama vode, lako je tako ![]() čupko je mačak i po, sjetio me na našeg luju, čekam da prođe veljača, da opet nađem koje mače, ne mogu obraniti sukulente i čuvarkuće od mmovih golubova, sve mi pozobaše ![]() onaj sukulent sa prvih stranica, pitala si za ime, ne znam je li ga netko identificirao jer nisam čitala komentare, ono je sedum reflectum cristata, čuvaj ga moj nije potrajao, ne sjećam se više kako sam ga zeznula |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Romantičarka moja! Pogledala sam ponovo, zaista podsjeća na ružu...
Ne bi me iznenadilo da nam se počne priviđati cvijeće i od naše sjene. Odužila se zima.... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kako krasne i cvjetne orhideje imaš i clivia ti već cvjeta i onaj sukulent prekrasan, čak se i zeleno lišće hoje počelo uvijati u obliku cvijeta |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prošetala sam malo ,prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Divno divno... Amarilis ti je isto čaroban, nekak je u tuđem dvorištu uvijek lijepše
![]() A kaj se tiče proljeća.... i ja ga trebam kao zrak već... muka mi više od ovog sivila i trulila vani... još malo da izdržimo pa ćemo i mi uživati sretno kopati po zemljici i ispijati kavice na sunčeku... ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Svim mojim dragim forumašicama koje su mi bile u posjeti da ih ne nabrajam,vidim ja ima vas puno
![]() ![]() ![]() morala sam ga udomiti ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
novi ljiljan
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nešto nepoznato
![]() |
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
boze koji prekrasni ljiljan
![]() ![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
orhideje su ti stvarno divne
![]() ![]() ovo zadnje mi sliči na neku coronillu - po listu |
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
kako se zove cvjetic ispod ljiljana
![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |