Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 163164165166167 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Faucaria i Crassula |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Malo sam presađivala danas Graptoveria cv.silver star |
|
![]() |
|
Lovro hvala ti na lijepim riječima.I meni je ona Natalijina aloa prekrasna.Imam ih nekoliko,ali ova mi je najljepša.Sukulenti,oni koji su preživjeli zimu,su dobri.Lijepo izgledaju i zdravi su.Jedino sam primjetila da su gotovo svi imali vrlo mali korijen i da sam ih odmah presadila,vjerujem da bi svi preživjeli. ![]() |
|
![]() |
|
rosa nemoj se žalostiti.Uvijek svi imamo viškova za posaditi i razmjeniti.Jedino je problem sa drvećem,pogotovo sa crnogoricom.Imam drveća i grmova kojima će se grane obnoviti,ali i onih kojima neće.Kod mene je sunčan dan i nadam se da će se i kod vas snijeg otopiti.Sve tvoje ruže su se primile i već su počele rasti(ali u zatvorenom). ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
eVO, Ii ja sam prošetala oazom...baš paše gledati cvječkice, pa makar i u teglicama....super ti je ideja ukrašavanja sa špagom...
Sukulentići su bucmasti, ko da su "nabrali koju kilu kroz zimu"! Onaj "kompaktni"mi je upal u oči i poklon od Natalije! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sve su danas u upotrebi,da sam ih još napravila sigurno bi svaka bila iskorištena.Do proljeća će ih biti još,ali drugačije. ![]() |
|
![]() |
|
Drago mi je da ti se sviđaju Anabistrica.Danas je lijep i sunčan dan ,uspjela sam dosta toga presaditi i posijati.Kad snijega nestane,odmah se selim na vrtne radove. ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
odlične su teglice
![]() ipak ima neke koristi od zime...natjera nas da damo mašti na volju |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Jako su ti zgodne teglice
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
ej draga prošetala sam ja opet tojim carstvom bas mi je zao onih biljčica koje su slomljene to covjeku jednostavno slomi i srce posebice kad su vec vece i lijepo su stasale ,nažalost tako je i kod mene puno toga je slomljeno nesto je otislo i u nepovrat, a snijeg nikako da prestane i da se konačno otopi sad ga je vec opet preko pola metra,a ja mogu jednostavno samo gledati kroz prozor i žalostiti se kad moje oko ugleda nesto slomljeno
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty nisam te zaboravila,nego smo u isto vrijeme pisale post.Hvala ti na šetnji i lijepim riječima. ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara i ja najviše volim crassule,sve su toliko lijepe.Drago mi je da ti se sviđaju moje teglice.
![]() tikvić hvala ti na šetnji i dođi mi opet. ![]() JEKA FRA i tebi hvala na šetnji. ![]() kamelia puno pozdrava sa mog snježnog brijega. ![]() lorica10 drago mi je da ti se sviđa moj uradak. ![]() kamenjar fali još jedna polica,negdje ću je smjestiti i ja također jedva čekam da ih iznesem van. ![]() Monna hvala na šetnji. ![]() mali kaktus stvarno je dosta snijega,ova zima se neda. ![]() aralija hvala ti na lijepim riječima,a snijeg jutros je prekrasan,baš za tvoje oči. ![]() natalija kod vas na moru još malo i sukulenti će biti vani na policama,baš vam zavidim.Po ovom jutarnjem snijegu taj trenutak mi se čini jako daleko. Anaida hvala ti na šetnji. ![]() Kod nas je jutros oko 25-30 cm novog snijega.Lijepo za vidjeti,ali je za ovu sezonu već dosta. |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Prelepe krasule
![]() ![]() |
|
![]() |
|
agava1504 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
kod tebe je sve lijepo, ne znam šta bih izdvojila, i bez obzira što je ova zima stvarno več jako dosadna, i kako vidim svi jedva čekamo proljeće , kod tebe i slika sniježnog dvorišta lijepo izgleda...sukulentići , za zaljubiti se u njih, i ja sam na tom putu
![]() oprosti ako pitanje nije za ovu temu, još učim pravila foruma ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Snježno... I kod mene, i kod tebe
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
teglice su ti odlične, 5 za kreativnost
![]() a nove biljke na slikama divne ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
ja neću rećo brrrr jer znaš što mislim o snijegu, ali isto tako vjerujem da ti ga je preko glave ove zime, još malo pa stiže ono najbolje godišnje doba, što reći na novitete i i zapelcane bebolinčiće, sve je
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepe biljčice,lijepe teglice,lijep pogled kroz prozor,iako je svima nama dosta ove zime.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
ma svugdje je tako...hladno i nikakvo
![]() bravo za teglice, jako su zgodne... |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 163164165166167 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |