Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 197198199200201 381> |
Korisnik | |
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aa vidila na prosloj stranici sto sam propustila.pa hajd dogovorimo se za razmjenu.samo sacekat cemo da ja odem do poljo.apoteke da vidim imal pastrnjaka tu,danas sam u supermarketu ova sjemena nasla.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Joj gdje Dadinice ,ne vidim to pitanje?
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Točno tako Pustilka, ako imaju dobre uvjete mogu biti jako krupne..Moja mama jedne godine imala mrkvu, bila je debela kao repa!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Oblikom slična flkee mrkvi, hoće reći repastog oblika- široka gore, špicasta dolje, tamnija i slađa od flakee.
Pustolovko ja te pitala za pastrnjak, a ti ništa... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Dadinice sto me obradova,ja bas volim ogromne mrkve barem mogu svasta onda radit sa njima.
evo sad sam isla vidit moje proslogodisnje sjeme i vidim sijala sam i ja tu nantes,a d ane znam koju sam hehe.kod mog oca ta nantes bila divovska,znaci ako joj pruzis extra uslove moze svaka bit koliku zelis. |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Dadinice, kakva je to mrkva braunschweiger?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Mrkvu flakee sijem svake godine, bude duplo krupnija od nantes i puno bolje se čuva preko zime...
Dugo već ne mogu naći sjeme mrkve braunschweiger, to je najbolja mrkva ikad izmišljena! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
I kod nas je svaki puta drukčije..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovko, kako nema sjemena pastrnjaka???
Hoćeš da ti ja kupim i pošaljem? Ja opet tražila egipatsku ciklu, kažu mi da ove godine nisu naručivali, slabo im išla lani, a meni je bolja od svake druge.... za sok pogotovo. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
primijetila sam i kod nas svake godine mijenjaju sjeme.ove godine nam nema novosadskog jabucara ba steta predobar je.
|
|
![]() |
|
Mislim da te Flakkee kod nas baš i nema svake godine, ne znam ima li je sada..Nisam još bila u nijednoj poljoapoteci...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
evo bas sam googlala tu Nantes i cini se fina,al ova je krupan plod pa bih radije nju.pravim vocne sokove ako imam svoju domacu mrkvu pa zato.
|
|
![]() |
|
Dobra je i Nantes, meni je ta jedna možda od najboljih vrsta mrkve..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ti bi dzaba Fiki ko i ja jel
![]() |
|
![]() |
|
steta monstera jer ako je ovako krupan plod imala bi je i sad za jesti.u kuku lele ako ova mrkva uspije kod mog oca ima da traktor zovem da je izvlaci iz zemlje
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Imas na pik.ba prodaje se.
|
|
![]() |
|
Bilo lani kod nas te Flakkee mrkve , ja uzela...ali kako je bila suša, nije ništa bilo od nje...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Ja trenutno tražim Anđeosku trubu!
|
|
![]() |
|
treba da bude sad samo tu nude.pogledaj na vise mjesta.ko ove godine imaju malo veci izbor vidila sam pored ovih dvije sorte cikle i egipatsku nude.niske buranije raaazne,dajzeci saint piere i neki montana tako nekako se zove.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 197198199200201 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |