Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 197198199200201 381>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2013 u 20:38
Aa vidila na prosloj stranici sto sam propustila.pa hajd dogovorimo se za razmjenu.samo sacekat cemo da ja odem do poljo.apoteke da vidim imal pastrnjaka tu,danas sam u supermarketu ova sjemena nasla.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2013 u 20:34
Joj gdje Dadinice ,ne vidim to pitanje?
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2013 u 20:33
Točno tako Pustilka, ako imaju dobre uvjete mogu biti jako krupne..Moja mama jedne godine imala mrkvu, bila je debela kao repa!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2013 u 20:32
Oblikom slična flkee mrkvi, hoće reći repastog oblika- široka gore, špicasta dolje, tamnija i slađa od flakee.

Pustolovko ja te pitala za pastrnjak, a ti ništa...
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2013 u 20:20
Dadinice sto me obradova,ja bas volim ogromne mrkve barem mogu svasta onda radit sa njima.
evo sad sam isla vidit moje proslogodisnje sjeme i vidim sijala sam i ja tu nantes,a d ane znam koju sam hehe.kod mog oca ta nantes bila divovska,znaci ako joj pruzis extra uslove moze svaka bit koliku zelis.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2013 u 20:20
Dadinice, kakva je to mrkva braunschweiger?
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2013 u 20:17
Mrkvu flakee sijem svake godine, bude duplo krupnija od nantes i puno bolje se čuva preko zime...
Dugo već ne mogu naći sjeme mrkve braunschweiger, to je najbolja mrkva ikad izmišljena!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2013 u 20:14
I kod nas je svaki puta drukčije..
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2013 u 20:14
Pustolovko, kako nema sjemena pastrnjaka???
Hoćeš da ti ja kupim i pošaljem?
Ja opet tražila egipatsku ciklu, kažu mi da ove godine nisu naručivali, slabo im išla lani, a meni je bolja od svake druge.... za sok pogotovo.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2013 u 20:12
primijetila sam i kod nas svake godine mijenjaju sjeme.ove godine nam nema novosadskog jabucara ba steta predobar je.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2013 u 20:08
Mislim da te Flakkee kod nas baš i nema svake godine, ne znam ima li je sada..Nisam još bila u nijednoj poljoapoteci...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2013 u 20:06
evo bas sam googlala tu Nantes i cini se fina,al ova je krupan plod pa bih radije nju.pravim vocne sokove ako imam svoju domacu mrkvu pa zato.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2013 u 20:03
Dobra je i Nantes, meni je ta jedna možda od najboljih vrsta mrkve..
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2013 u 20:02
ti bi dzaba Fiki ko i ja jel
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2013 u 20:01
steta monstera jer ako je ovako krupan plod imala bi je i sad za jesti.u kuku lele ako ova mrkva uspije kod mog oca ima da traktor zovem da je izvlaci iz zemlje vidili ste samo persun koliki mu je bio kao veca repa.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2013 u 20:00
...Money needd
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2013 u 19:59
Imas na pik.ba prodaje se.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2013 u 19:59
Bilo lani kod nas te Flakkee mrkve , ja uzela...ali kako je bila suša, nije ništa bilo od nje...
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2013 u 19:58
Ja trenutno tražim Anđeosku trubu!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2013 u 19:56
treba da bude sad samo tu nude.pogledaj na vise mjesta.ko ove godine imaju malo veci izbor vidila sam pored ovih dvije sorte cikle i egipatsku nude.niske buranije raaazne,dajzeci saint piere i neki montana tako nekako se zove.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 197198199200201 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.