Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 23:56
Originalno poslano od člana bucka123 bucka123 napisao:

Hej Free, kada se vraćaš s puta ?? Pazi, čekat ću slike, nemoj me iznevjeriti.... napuni baterije fotića, obriši nepotrebne slike ... i uživaj.

Ako ne završim u bolnici puknutog srca, u nedjelju jako rano sam doma !!Se razme, slikam sve i sva, baterija napunjena, sve slikice do kraja obrisane s fotića !! Svih 7000 slikica za ove 3-4 godine s vama !!  Ali ću ga zato u Pardenoneu dobro napuniti !!!  smile69Jedva čekam !!smile219
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 23:45

A danas smo se baš zaigrale !!!

tp8iq03oofgyuqnwjg20.jpg

http://www.zaslike.com/files/kaugcsav8rsqtwfz4z0.jpg

hxfab6uyzx1xvzm07b9k.jpg

46stbzvkqotu2lzyepm.jpg

rrqwo8mpyt2k1lptz9.jpg

defg24lbnjkhsvtygmo.jpg

gcow8wx3nk1drfnmr9qz.jpg

A sada laka vam noć jer i ja odoh mrvicu ubiti oko !!

Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 23:28

Hej Free, kada se vraćaš s puta ?? Pazi, čekat ću slike, nemoj me iznevjeriti.... napuni baterije fotića, obriši nepotrebne slike ... i uživaj.

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 23:23

Aralija, ovog zla se treba pod hitno riješiti !! Sredila mi je sve novozapelcane ruselije !!   Duga tegla joj je bila taman za popodnevnu sijestu, još obasjana i suncem !!  Veliki hibić taman za penjanje !!  I još svašta !!  A sada ima 6 kila i ubrzo leti van !!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 23:20
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Cikasica je stvarno prekrasna, a kako tebi sve uspjeva vjerujem i u Opatiju bajnu. Clap

E, Lantana moja draga, ne uspijeva baš sve, bilo je mnogo  smile224 !! Meni ih ne ubije zima nego ....smile46  u zimskom vrtu !!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 23:17
Originalno poslano od člana tikvić tikvić napisao:

Nadam se da će jedan mačić dojuriti i u Hercegovinu!

Se razme !!!Wink  A ti bi mogla malo aktivirati i papir i olovku !! Da ne nosim samo kamenje !!smile198

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 20:33
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

Kad sam već zabunom poslala ovo.... ti mi ga vrati, vrati moju Lili Smile

wkhrf85ab4b39wy09tk.jpg

Cure nemoj te se šaliti, kod naše Free je sve za 5+ ali ovo u paketu? slatko stvorenje i ja bih primila, tako umiljato gleda da je poželiš,moja bijela bezobraznica tako gleda samo kad je ujutro dajem hranu jer zna da se prva ustajemLOL
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 20:13
Cikasica je stvarno prekrasna, a kako tebi sve uspjeva vjerujem i u Opatiju bajnu. Clap
život je more
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 19:09
Samo da se javim i da kazem blago tebi na ovim prelepim biljkama,i Kamelie i Cikas su prelepi...a macasmile141
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 12:50
 Nadam se da će jedan mačić dojuriti i u Hercegovinu!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 12:45

Mačić samo što nije krenuo iz zemljice, a kad izađe ..... juri pravac k tebi !!

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2013 u 08:38
[Ajama, draga, tebi s velikim povjerenjem ostavljam svoj vrtek na čuvanje !!WinkWink

možda ću se onda dokopati onog mačića kojeg si mi davno obećala
TongueTongueTongue
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2013 u 21:31
proljeće stiglo a Free nemiruje ona putuje bravo dragasmile219
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2013 u 21:15
Kad sam već zabunom poslala ovo.... ti mi ga vrati, vrati moju Lili Smile

wkhrf85ab4b39wy09tk.jpg
Rijeka

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2013 u 19:11
Free i Tikvić - vašem se velikom prijateljskom zagrljaju i ja pridružujem!

Grlim Free-za sve lijepo, vedro i dobro što za mene čini u svim našim susretima.

Grlim Tikvić - za predivnu gestu kojom mi je lani dirnula srce iako me samo preko CiFa virtualno poznaje..

Heart
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2013 u 18:41
oooooo free....pa jako lijepo....za svaku pohvalu....Clap
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2013 u 17:34
Tikvić,pa ja sam se rodila bez novčića u ruci, tako ću i otići s ovog svijeta pa zašto bi ovo između moralo biti drugačije !! U pravu si, nisam karakter kad je cvijeće u pitanju ! Kao mnogi od nas, sjeti se samo one svezvremenske rečenice: Nikaj nisam...nismo...nećemo kupiti ! A ruke pune vrečica !  A bankrot .... to je sasvim normalno stanje, za neke više a neke manje ! Ali put k tebi nije uopšte pod znakom pitanja !

Belica, moja dipladenija...al i tebi nešto uspijeva kaj meni neće ! Sjeti se samo tvog ceanotusa !Embarrassed

Jagoda, gloriosa mi je ionak jedina najvažnija ! Baš ću se pokušat obuzdat !

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2013 u 14:31
 Drago mi je da je proljeće stiglo i u tvoj vrt!
Sretno putuj i lijepo se provedi u Podrenoneu, samo nemoj nosit puno novčića, jer  znam da nisi čvrst karakter, kad je cvijeće u pitanju ( kao što nisam ni sama), u protivnom bi ti se mogao desiti bankrot LOL!
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2013 u 06:42
Wow super se sve drži kod tebe u zimskom vrtu.... ubit ću se radi one dipladenije.... moja je opet krepala ove zime Dead.
Vrt je malo blatnjav i smeđkast, kao i moj, ali nema veze glavno da nam je sve živo, pa će i živnuti s prvim zrakama sunca.
Darovi su preeekrasni , Kamelije su zaista posebne biljke .... ja sam svoju ipak posadila vani iako sam na kontinentu... ljeto je preživjela savršeno, a bogme i zimu... prepuna je pupova, jedino je lišće s nekih grana dobilo po nosu, ali nema veze, bolje lišće nego pupovi... i sad se radujem cvijetovima.
belica,zagreb
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2013 u 00:56
Nemaš se na čemu zahvaljivati draga Free. Normalno da sam svratila kad si me lijepo zamolila. Po mom mišljenju najbolje je ostaviti ih u teglama, zbog vaših velikih minusa. Nemoj ih sada presađivati dok ne osvjetaju, a osim toga ne trebaju one jako velike vaze, jer nemaju jako korjenje. U Pordenonu kamelije kupi u zadnjem paviljonu, tamo su najpovoljnije, ja sam kupila dvije po 5 i 10 eura dosta velike. Na štandu za lukovice koji sam ti napisala imaju gloriozu. Osim toga tamo možeš kupiti punu najlon vrećicu, koju ti oni daju, lukovica za 5 eura. Možeš birati zumbule, tulipane, irise, crokuse...Sretno i veselo ti bilo na putu, draga Free...
sutra je novi dan
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.