Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 162163164165166 319>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2013 u 20:58
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

anabistrica svaki put kad kupim neku trajnicu,sjetim se tebe.To znači da su počeli vrtlarski radovi.Nisam sigurna da li to znači da neću imati vremena za sukulente. 

Još da proguramo snijeg koji najavljuju za noćas i sutra pa krećemo s alatom u vrt. Sva sreća da sukulenti ne traže veliki angažman pa ćeš stići i njih njegovati nakon vrtnih radova. Bit će sreće i umora na kraju dana.

Dobro su najavili,već jutros me dočekao snježni pokrivač.Opet je sve cvijeće skriveno ispod,a ja se pripremila za sadnju novog.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2013 u 20:56
Originalno poslano od člana bucka123 bucka123 napisao:

Draga camellia, koliko si već posla u vrtu odradila sigurno nam imaš i nešto pokazati. Tvoj veliki vrt mi je uvijek bio inspirativan.

A za sukulente...tu više nemam što reći. Izbor je lijep i velik i vidi se da im posvećuješ mnogo ljubavi i vremena. [IMG]smileys/smiley27.gif" align="middle" />

Jesam puno posla napravila,ali to je kap u moru koliko još treba napraviti.Slika naravno ima,samo ovaj današnji snijeg me opet iznenadio.Ima ga 15 cm.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2013 u 19:26
Prima se prima, još i kak. Opet je sve bijelo i to debelo bijelo. Camellia je sigurno zbog toga u komi pa nam se ne može javiti. Nadam se da je to zadnji snijeg.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2013 u 08:17
...kokaaa...nadam se da se kod tebe ovaj snijeg ne primaConfused...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2013 u 07:55
Draga moja ... vidiš li ti ovo vani kroz prozor ?! A mi se veselimo proljeću , pripremamo, sijemo... a ono snijegić Dead
belica,zagreb
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2013 u 06:50
Cameliasmile141
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2013 u 23:49

anabistrica svaki put kad kupim neku trajnicu,sjetim se tebe.To znači da su počeli vrtlarski radovi.Nisam sigurna da li to znači da neću imati vremena za sukulente. 

Još da proguramo snijeg koji najavljuju za noćas i sutra pa krećemo s alatom u vrt. Sva sreća da sukulenti ne traže veliki angažman pa ćeš stići i njih njegovati nakon vrtnih radova. Bit će sreće i umora na kraju dana.

Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2013 u 22:31

Draga camellia, koliko si već posla u vrtu odradila sigurno nam imaš i nešto pokazati. Tvoj veliki vrt mi je uvijek bio inspirativan.

A za sukulente...tu više nemam što reći. Izbor je lijep i velik i vidi se da im posvećuješ mnogo ljubavi i vremena.

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2013 u 19:12
enrikova nona hvala ti na šetnji.

kamenjar ja svaki dan nešto presađujem ili sijem.Od teglica se više ne može hodati,a ja tek na pola puta.

aralija nisam probušila tegle jer je to tek privremeno rješenje.Radit ću vani vrt za sukulente i kaktuse i kad ih sve složim,onda ću probušiti teglice.

rosa 2 i na tebe sam mislila ovih dana.Orezujući svojih 50 ruža sva sam se izgrebala i mislila kako je tek tebi.Tvoj broj ruža je zaista zadivljujući.

Betty Boop hvala ti na lijepim riječima.

Mari 5510 i meni je ta gasteria prekrasna.

belice hvala na kavi.Kod mene su već prvi ovogodišnji žuljevi od motike zarasli.Svaki slobodni trenutak,bez kiše,koristim za radove vani.

11111 hvala ti na šetnji.

Retriver Sara živa sam i uglavnom radno.Orezano je sve,ruže su okopane,a ostatak polako,koliko vrijeme dozvoli.Imam još dosta posla oko rubnjaka gredica,moram požuriti dok trava nije krenula jer je puno teže.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2013 u 12:30
kokaaa, jesi živa, jesi sve orezala?
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2013 u 17:32
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2013 u 06:28
Vrijednice moja draga... ja ti želim dobro jutro i ostavljam jednu kavicu da ju popiješ kad otvoriš okice, da ti dan lijepo krene i.... lakše malo s tom motikom LOL

smile142
belica,zagreb
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2013 u 16:33

Gasteria maculata

ova mi je posebnaClap
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2013 u 21:55

Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Prelepe krasule a saksijice su za 10+

Betty nisam te zaboravila,nego smo u isto vrijeme pisale post.Hvala ti na šetnji i lijepim riječima.

Divna si a biljčice su ti prelepe
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2013 u 14:55

rosa nemoj se žalostiti.Uvijek svi imamo viškova za posaditi i razmjeniti.Jedino je problem sa drvećem,pogotovo sa crnogoricom.Imam drveća i grmova kojima će se grane obnoviti,ali i onih kojima neće.Kod mene je sunčan dan i nadam se da će se i kod vas snijeg otopiti.Sve tvoje ruže su se primile i već su počele rasti(ali u zatvorenom).
e bas mi je drago samo neka lijepo napreduju ako bude trebalo jos ima ih ,a jos im se pridružilo i 12 novi
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2013 u 10:10
Hej draga, znam da imaš posla sa snijegom i lopatom, ali uzmi malo metlu u ruke i počisti sandučić. Moja je poruka pala u bezdan nepovratno
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 20:31
Stiže proooljeće, presađivanje u toku , a vidim i neobične teglice , samo dali su bušene, preljepo koka kako bi reka naša RS. btw još ništa od naručenih teglica ali ovaj vikend ću morati prošetat do pijace da vidim što se zbiva???????
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 20:24
ajme ne pominji presađivanje ,kad samo pomislim sta sve treba presadit,posadit,zapelcat uhhhhhhh 
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 20:07
ma vrijedna si ti stalno smile141
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 16:29

Lithopsi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 162163164165166 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,797 sekundi.