Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 156157158159160 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mari baš sam araliji napisala gore.Vani još pada i puše i sve je bijelo.Mene je više strah niskih temperatura koje najavljuju. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Svratila do tebe, kad vidim i ti kukaš na vrijeme.
Ili su vijesnici proljeća pobrkali kalendar, ili su ovi hladni dani protjerani sa sjevernog pola, pa došli do nas... A baš su nas mogli i preskočiti! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
krasno je rascvijetano.bit će njima dobro ispod snijega.bolje nego da su udarili minusi na suho.ako i budu malo povaljani ništa zato,bolje i tako nego mrtvi
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...joj koka, šteta što je ovako krasne proljetnice prekrio snijeg pa nemreš uživati u pogledu na njih...sreća je u svemu što će ih snježni pokrivač zaštititi od ovih vrlo niskih temperatura koje stalno najavljuju naši meterolozi...vjerujem da već sljedeći tjedan od ovog snijega neće biti traga
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
lijepo si se ponovila.. znala sam ja da ti meni ne spavaš
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
dadinica
ajama Retriver Sara belica Svima hvala na šetnji i toplo se nadam da ćemo svi idući tjedan imati vrijeme bez snijega da možemo konačno ozbiljno započeti sa vrtlarskim radovima. ![]() |
|
![]() |
|
![]() Gasteria pillansii |
|
![]() |
|
![]() Haworthia cymbiformis u cvijetu |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Graptoveria silver star isto sa cvijetom |
|
![]() |
|
![]() Faucaria tuberculosa |
|
![]() |
|
![]() Crassula intermedia |
|
![]() |
|
![]() Echeveria elegans procvjetala |
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
predivna kolekcija
![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Krasne su ti proljetnice, a i ponova
![]() |
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
opa baš se krasno razbacala ova echeveria
![]() |
|
VG
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
koji prekrasni vjesnici proljeća
![]() divno ti se spremaju cvasti - i cvjetaju sukulenti, sviđa im se kod tebe ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Proljece je , proljece ...... sve je lijepo , prekrasno !
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Prekokrasno draga moja, znam ja tebe... svrbe dlanovi na veliko
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...cveteki na sukulentima
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 156157158159160 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |