Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 157158159160161 319>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 09:40
Svratila do tebe i nauživala se ljepote,posebno mi je lijepa procvjetala Echeveria elegans smile64.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 10:59
Originalno poslano od člana JEKA FRA JEKA FRA napisao:

predivna kolekcija [IMG]smileys/emot120.gif" height="105" width="139" align="absmiddle" alt="smile64" />

Hvala ti JEKA,navrati opet.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 11:01
Originalno poslano od člana stefica.n stefica.n napisao:

Krasne su ti proljetnice, a i ponova[IMG]smileys/emot120.gif" align="absmiddle" alt="smile64" />

Hvala stefice,ima ih još na čekanju za sadnju,ali nikako da se vrijeme proljepša.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 11:02
Originalno poslano od člana tačkaćica tačkaćica napisao:

opa baš se krasno razbacala ova echeveria [IMG]smileys/smiley32.gif" height="17" width="18" align="absmiddle" alt="Clap" />

I meni se sviđa,uslikat ću je kad se svi pupovi otvore.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 11:05
Originalno poslano od člana natalija natalija napisao:

koji prekrasni vjesnici proljeća [IMG]smileys/emot127.gif" align="absmiddle" alt="smile71" />, a tek prinove...divno ti se spremaju cvasti - i cvjetaju sukulenti, sviđa im se kod tebe [IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />

Vjesnici stigli,a proljeće nikako,baš se odužilo.Samo ti draga dođi,motike su u pripremi i jedva čekam da nešto novo posadim.Nadam se da će i na sajmu u Sesvetama konačno osvanuti proljetnice.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 11:06
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Proljece je , proljece ......  sve je lijepo , prekrasno !          [IMG]http://www.smilys.net/smilies_sagen_ja/smiley7207.gif" alt="smiley7207.gif" />

Hvala ti gute Fee na šetnji i drago mi je da ti se sviđa.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 11:17
Originalno poslano od člana belica belica napisao:

Prekokrasno draga moja, znam ja tebe... svrbe dlanovi na veliko [IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />, ali nisam ni ja bolja. Čim te nema znam kaj radiš... kopaš po vrtu i uživaš [IMG]smileys/emot134.gif" align="absmiddle" alt="smile79" />

A ovaj put nisam ništa kopala,vrijeme mi ne dozvoljava.Na trenutke sam pomislila da živim u Dalmaciji kako je puhalo.A danas kiša.Nikako da krenem ozbiljno u akciju.Ne sjećam sam kad je ovako dugo bilo loše vrijeme za proljetne radove.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 11:21
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

...cveteki na sukulentima[IMG]smileys/smiley1.gif" align="absmiddle" alt="Smile" />...kaj je u planu za ovaj tjedan[IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />?

Draga moja,planova je puno,ali opet kiša.Ako prestane sutra,krećem odmah na okopavanje oko voćaka i gnojidbu.Poslije njih su na redu cvjetne gredice,počupati travu,napraviti obrube.Zatim vrt,ali koliko je mokro,nisam sigurna kad ću to uopće moći.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 11:22
Originalno poslano od člana maris40 maris40 napisao:

Svratila do tebe i nauživala se ljepote,posebno mi je lijepa procvjetala Echeveria elegans [IMG]smileys/emot120.gif" align="absmiddle" alt="smile64" />.

Maris draga,hvala ti na šetnji i drago mi je što si sa prvim vjesnicima proljeća opet tu.Prošeći opet,bit će mi drago.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 11:24

Malo lithopsa
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 11:25
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 11:27
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 11:29
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 11:30

Delosperma lehmannii
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 11:31

Crassula rosularis u cvatu
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 11:33

Crassula ovata red horn tree

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 11:34

Crassula arborescens Silver dollar jade
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 11:36

amarilis
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 11:38

Moje cvjetne ljepotice
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 11:39
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 157158159160161 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,473 sekundi.