Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 189190191192193 381> |
Korisnik | |
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ovo vrijeme nije normalno, gledam prognozu iduci vikend opet snijeg, veci dio paradajza jos nisam ni posijala sva sreca, a vani vrt plivaaaa. morat cu izgurat papricice ispod lampi i krenut sa dajzekima, nema vise opcija kvragu... ma i spinat i ostalo isto tako...
jel zna tko od vas kad ce to u*rano proljece vise?? |
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Wolfsbane, već svi pomalo gubimo živce....Ja sam podosta toga posijala u plastenik i sad što mu Bog da....Za čekati mi više nije, tako može cijelu godinu zahe....
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Toliko sam ljuta na ovo vrijeme, da sad odoh iz inata sijati kaktuse!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
haha, i tebe peru zivci, i meni je vec pun kufer svega :D
nemamo vise zaliha povrca, pa se kupuje, i naravno da mi je sve fuj iz ducana. spinat nisam sijala van jos, jer je kod mene glinasta zemlja, i staaaalno je pod vodom sad (jako su plitko podzemne vode, uokolo milijun rijeka i jezera). onda cim taknes to se zbetnoira ako je bilo mokro pa si zmrdam kasnije kulture... nije mi problem zima koliko faking mocvara... ma ono, bi uzela par kvadrata al tolko je mokro da ni motikom ni frezom nemres unutra. koma. |
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ali izviruje i heb....vodena pirika i što sad? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
A da me peru živci, itekako me peru, osjećam se već ko dugogodišnji zatvorenik osuđen na kućni pritvor!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
oh ta vodurina.ima je kao u tri priče.idem sada praviti veći jarak oko salate.čovjeće izgledat će ko mali grobovi,ali drugačije ne može,jer voda ne odlazi
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Uffff Ajama, ja bar nemam još problema i sa salatom, moje se zelene dame griju u plasteniku!
|
![]() |
|
![]() |
|
Gle ona se meni smije, e poslikat cu ti kad dodjem doma susjedovu njivu odmah preko ceste do mog vrta, jutros si se doslovno brodom mogla vozat po njoj :)))
|
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
Ma tko ti se smije Wolfsbane?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moramo ovo zlo vrijeme probati potjerati smjehom ako ne ide nikako drukčije.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pa jase smijem s tobom, jer je to doslovce da neznas dal bi se smijao ili bi plakao :)))
Mislim da cu iz obijesti posijat danas nesto ukrasnog cvijeca, nor petunije il tak nes, nesto sto vristi PROLJECE :D |
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
Upravo tako, ne znaš da li se smijati ili plakati...Kod mene je upravo vrijeme pokazalo svoje luđačke pohode....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ja bih najradije iz obijesti išla ubiti oko i ne bih se dizala dok mi netko ne javi da je lijepo i sunčano!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ajmo ljudi, javite se , jel tko vidio PROLJEĆE? Da li je došetalo u zeleno cvjetnom kaputiću sa zelenim šeširićem na glavi?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anybody?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
nema ga .utopilo se u vodurini.valjda će izroniti ovih dana
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
kod mene super nikao----dobio ga od svoje dobre prijateljice...Wizz..znaš! ![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
wizz...znaš na koga mislim!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Zdravo raja evo i mene, imal kod vas viroze ovdje gdje sam ja prolivi,povracanje navalilo bolnice su pune.a vjetaaaar odnesene znam sta je ovo bas me strah bolesti da donese od svukuda.
![]() ![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
[/QUOTE]
kod mene super nikao----dobio ga od svoje dobre prijateljice...Wizz..znaš! /> [/QUOTE] e,super da znam od koga zicat na godinu od naseg Fikija ![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 189190191192193 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |