Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 157158159160161 319>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2013 u 08:10
Originalno poslano od člana agava1504 agava1504 napisao:

amarilis...nemam riječi, a sukulenti, baš lijepo stisnuti i uživaju, kao i ja u slikama...

agava hvala ti na šetnji,a obzirom na vrijeme,cvjetići će još morati mirovati po prozorima i policama.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2013 u 08:08
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Tvoje biljcice stvarno uzivaju...imaju divnu zelenu boju,bujne su a i cvetica im ne manjka [IMG]smileys/emot114.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot120.gif" align="middle" />
Samo napred s radovima...uzivanje je posle ove dosadne zime zamazati prstice zemljicom,stici ces ti sve uraditi [IMG]smileys/emot165.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot133.gif" align="middle" />

Hvala ti na potpori i šetnji mojim vrtom.Jučer je bio krasan dan za rad,što sam maksimalno iskoristila.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2013 u 08:06
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Kod tebe baš krasno i na prozoru a i amarilis se šepuri u svoj svojoj ljepoti. Nadam se da ćeš sve stići.

I ja se nadam KARMEN,ali opet pada kiša,a i bez ove,zemlja je jako mokra.Sve mi se čini da će se vani moći raditi tek oko 15.4.,bar ovdje kod mene.
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2013 u 07:56
divno Camellia.....a dascica na prozoru tako siroka...bravo...
ja cure sve cesce vidim prozore bez zavjesa kod nas....kad sam uselila u svoj stan za karnise nije bilo para, pa me mjesecima bilo sramota bez zavjesa....sad mi se cini kao da mi ni ne trebaju....
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2013 u 00:10
A ja sam krenula s rezidbom i pletenjem ograde od vrba, a očistila sam i lišće ispod sjenice, koje štiti biljke od zime. Rekli su da će u nedjelju opet snijeg ali ni ja ne mogu više čekati.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2013 u 17:54
Originalno poslano od člana bucka123 bucka123 napisao:

Tvoje prozorske klupčice prepune sukulenata me uvijek iznova oduševljavaju. A sada još kada krenu vrtne ljepote... Jedva čekam nove slike

[IMG]smileys/emot178.gif" align="middle" />

Ti kao da znaš da sam stalno u vrtu. Već se vidi da je motika napravila reda,samo da još malo zatopli.Sve je u pupovima,a slika će biti,ne brini.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2013 u 17:50
Originalno poslano od člana belica belica napisao:

Krasno si ih sve pošlihtala draga, ma kao mala vojska poslušna [IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />. Amarilis ti je prekrasan isto ! Procvijetani dio sukulenata sam već gledala na temi... oči su mi se sjajile od lijepote [IMG]smileys/emot143.gif" align="absmiddle" alt="smile89" />

A tek da vidiš ove što se spremaju procvjetati!! Oni na idealnoj temperaturi u zimovalištu,ništa.Ni pupoljka.Možda će kad ih iznesem van.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2013 u 17:47
Originalno poslano od člana Carol Carol napisao:

Biijeli amarilis [IMG]smileys/smiley20.gif" align="middle" />,

Krasan je i meni,samo je ovaj cvijet trajao najkraće od svih koje sam imala.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2013 u 17:45
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

[IMG]http://i1285.photobucket.com/albums/a583/Camellia001/IMG_7902_zpse7af8782.jpg" />

Ipak im je najljepše na prozoru

Ja na ovo kažem ipak im je najljepše kod tebe, uzalud bi bio prozor da nemaju tvoju zeleno - zlatnu ruku koja ih njeguje, ODLIČNI su (sad ja kao u školi[IMG]smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />) a što da kažem za amarilis predivan baš onakav kakav ja volim.

Aralija znaju moji sukulenti da su mi slabost,a ovako na prozoru pogled mi je ljepši.Nadam se da će konačno zatopliti pa da ih sve iznesem van.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2013 u 17:41
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Uvijek se rado svratim do tvoje cvjetne oaze na brijegu[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot25.gif" height="83" width="83" align="absmiddle" alt="smile141" />
Ostavljam ti pozdrav [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot165.gif" height="97" width="99" align="absmiddle" alt="smile113" />

Hvala ti bebolina,samo ti dođi.
Na vrh
agava1504 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje agava1504 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2013 u 14:51
amarilis...nemam riječi, a sukulenti, baš lijepo stisnuti i uživaju, kao i ja u slikama...
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2013 u 13:45
Tvoje biljcice stvarno uzivaju...imaju divnu zelenu boju,bujne su a i cvetica im ne manjka
Samo napred s radovima...uzivanje je posle ove dosadne zime zamazati prstice zemljicom,stici ces ti sve uraditi
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2013 u 11:28
Kod tebe baš krasno i na prozoru a i amarilis se šepuri u svoj svojoj ljepoti. Nadam se da ćeš sve stići.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2013 u 08:48
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Ajooj kakav ti je bijeli amarilis! Fali mu samo uska trakica i bil bi prekrasan vjenčani buketić.
A gledajući tvoje lijepe sukulente, naravno da sam i ja znatiželjno provirila kroz prozor. Vidim da se snijeg skroz otopio. Valjda je to bio zadnji.

Anabistrica snijega više nema,jučer sam otvorila radove na svim frontama.Motika i štihača i ostalog alata ima po cijelom gruntu.Samo je još jako mokro,ali ne smijem čekati jer inače neću stići.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2013 u 08:46
Originalno poslano od člana blue sky blue sky napisao:

Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

[IMG]http://i1285.photobucket.com/albums/a583/Camellia001/IMG_7917_zpse268192c.jpg" />

amarilis
koja ljepota[IMG]smileys/smiley1.gif" align="absmiddle" alt="Smile" />

Baš je bio krasan,ali je njegov cvijet do sad najkraće trajao.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2013 u 08:45
Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

predivni su svi....

Hvala ti draga na posjeti.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2013 u 08:44
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

Prozor ti je prekrasan, pravi raj za ljubitelje sukulenata !

Anastazija druge ne smijem ni slikati,svi su puni.Na zadnji sam stavila paradajze i paprike.Falit će mi još prozora za ostatak.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2013 u 08:41
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

krasno je na prozoru,ali nemoj mi zamjeriti škicam i kroz prozor.prekrasni su ti tvoji bregi.pravi mali raj

Ajama bregi su najljepši u proljeće jer svi imaju vinograde i voćke pa kad sve procvjeta ne znaš jel je ljepši pogled ili miris cvijeća.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2013 u 08:40
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

kako su krasni i skoro svi cvatu [IMG]smileys/smiley20.gif" align="absmiddle" alt="Thumbs%20Up" />

Hvala ti korijenko na posjeti.Meni su bolji sukulenti na prozoru u toplom nego oni na zimovanju.Po svim pravilima bi oni trebali biti ljepši.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2013 u 08:38
Originalno poslano od člana JEKA FRA JEKA FRA napisao:

svaka cast     na sukulentima   [IMG]smileys/emot114.gif" height="147" width="147" align="absmiddle" alt="smile57" />dvoriste isred kuce ogromno    šimšir mi se dopada kako si ga ljepo posadila  trbala bi poslat svoje malisane da se izgustaju u dvoristu   ha ha[IMG]smileys/emot176.gif" height="66" width="66" align="absmiddle" alt="smile125" />[IMG]smileys/emot41.gif" height="83" width="83" align="absmiddle" alt="smile159" />

JEKA odmara me zimi pogled na pun prozor.Samo dovedi klince u dvorište,ima mjesta za igru koliko hoćeš.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 157158159160161 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.