Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 157158159160161 319> |
Korisnik | ||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
agava hvala ti na šetnji,a obzirom na vrijeme,cvjetići će još morati mirovati po prozorima i policama. ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Hvala ti na potpori i šetnji mojim vrtom.Jučer je bio krasan dan za rad,što sam maksimalno iskoristila. ![]() |
||
![]() |
||
|
I ja se nadam KARMEN,ali opet pada kiša,a i bez ove,zemlja je jako mokra.Sve mi se čini da će se vani moći raditi tek oko 15.4.,bar ovdje kod mene. ![]() |
||
![]() |
||
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
|
divno Camellia.....a dascica na prozoru tako siroka...bravo...
ja cure sve cesce vidim prozore bez zavjesa kod nas....kad sam uselila u svoj stan za karnise nije bilo para, pa me mjesecima bilo sramota bez zavjesa....sad mi se cini kao da mi ni ne trebaju.... |
||
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
A ja sam krenula s rezidbom i pletenjem ograde od vrba, a očistila sam i lišće ispod sjenice, koje štiti biljke od zime. Rekli su da će u nedjelju opet snijeg ali ni ja ne mogu više čekati.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
|
Ti kao da znaš da sam stalno u vrtu. ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
A tek da vidiš ove što se spremaju procvjetati!! Oni na idealnoj temperaturi u zimovalištu,ništa.Ni pupoljka.Možda će kad ih iznesem van. ![]() |
||
![]() |
||
|
Krasan je i meni,samo je ovaj cvijet trajao najkraće od svih koje sam imala. ![]() |
||
![]() |
||
|
Aralija znaju moji sukulenti da su mi slabost,a ovako na prozoru pogled mi je ljepši.Nadam se da će konačno zatopliti pa da ih sve iznesem van. ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti bebolina,samo ti dođi. ![]() |
||
![]() |
||
agava1504 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
|
amarilis...nemam riječi, a sukulenti, baš lijepo stisnuti i uživaju, kao i ja u slikama...
|
||
![]() |
||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
|
Tvoje biljcice stvarno uzivaju...imaju divnu zelenu boju,bujne su a i cvetica im ne manjka
![]() ![]() Samo napred s radovima...uzivanje je posle ove dosadne zime zamazati prstice zemljicom,stici ces ti sve uraditi ![]() ![]() |
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Kod tebe baš krasno i na prozoru a i amarilis se šepuri u svoj svojoj ljepoti. Nadam se da ćeš sve stići.
|
||
![]() |
||
|
Anabistrica snijega više nema,jučer sam otvorila radove na svim frontama.Motika i štihača i ostalog alata ima po cijelom gruntu.Samo je još jako mokro,ali ne smijem čekati jer inače neću stići. ![]() |
||
![]() |
||
|
Baš je bio krasan,ali je njegov cvijet do sad najkraće trajao. ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti draga na posjeti. ![]() |
||
![]() |
||
|
Anastazija druge ne smijem ni slikati,svi su puni.Na zadnji sam stavila paradajze i paprike.Falit će mi još prozora za ostatak. ![]() |
||
![]() |
||
|
Ajama bregi su najljepši u proljeće jer svi imaju vinograde i voćke pa kad sve procvjeta ne znaš jel je ljepši pogled ili miris cvijeća. ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti korijenko na posjeti.Meni su bolji sukulenti na prozoru u toplom nego oni na zimovanju.Po svim pravilima bi oni trebali biti ljepši. ![]() |
||
![]() |
||
|
JEKA odmara me zimi pogled na pun prozor.Samo dovedi klince u dvorište,ima mjesta za igru koliko hoćeš. ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 157158159160161 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |