Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 07:49
Krasno vas je vidjeti,kamelija je prekrasna.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2013 u 15:18
Baš ste mi drage ti i Tikvić na slici!!

Znam da si uživala, a sada čekam s nestrpljenjen nove slike i plodove tvoje radne akcije.

Miro, baš lijepo da nam dolaziš u malo zeleno Međimurje,a još k tome i Jagoda s tobom!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 07:13
..žemska valjda još mala hižu!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2013 u 14:23
Lijepi pozdrav za tikvić i tebe, točkastu, ljubičastu damu. Hajde da i to vidim Wink
Ustvari, mi se vidimo u tvom kraju 27.04. eto, napokon stižem i ja i Jagoda dolazi samnom  MM.  Najprije idemo u Koprivnicu na druženje sa Colinarikom...
Biti će prilike popiti kavu sa cijelim društvom iz tvog kraja, imamo i cijelu noć za čavrljanje i cijeli dan sutra.
Baš se veselim Heart
Rijeka

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 16:44
Vrijednice naša, bravo za tebe i lila hodnik!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 00:23
Malo gledam slikice od druženja....

Kako ste lijepe obje!!!

Divne ste!
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2013 u 13:16
Divne ste curke!Napokon i neka svježija sličica naše drage Tikvić!Pusa za obje :)

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 16:44

Bebolina, tvoje upute sam uvijek i jedino shvatala, sve, kao dobronemjerne i kao osobe sa velikim iskustvom!! I svaki put ti od srca zahvalila, pa tako činim i ovog puta !!  A kako će koja kamelija odcvjetavati, jednu po jednu presađujem u malo veće teglice, u zemlju iz borove šume, sa dodatkom zemlje za kamelije !

Hvala ti što me još pratiš ! Voljela bi da me imaš više na oku, samo se ti usudiš lupiti me po prstima, kada krenem po svom !Embarrassed
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2013 u 23:57
Rijeka

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2013 u 12:27
To ti nešto farbaš,kad ne možeš saditi ti nađeš drugoga posla A vidim da ti je bilo vrlo lijepo na putu,uživala si s Tikvić
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 16:30
o9sncsv8no6j0055aick.jpg

n0pnskusk7p5n2l3188.jpg

ortsv0vwj7buwbmkgoza.jpg

Ma tko bi rekao kako nestrpljive vi možete biti !!   Zbedinala sam muža, koji mi se, usput budi rečeno, sa Krka vratio bolestan (jer nije mogao naći  onu zgodnu doktoricu iz Njivica Wink  ) , pa sam malo morala biti i medicinska sestrica !

A sada si zamislite, kad imate malera, svi ispraznite prostoriju, a ja nisam iznijela ni jednu jedinu teglicu, nego...makni lijevo - pa ofarbaj, pa vrati na mjesti, pa odmakni desno, pa ofarbaj, očisti  oko i svaku teglicu !!  Fala dragom bogu...gotovo je ! Imam samo mali popravni, geometrija mi nikad nije bila jača strana , ali zato aritmetika je !! Sve teglice na broju !!

I da razjasnimo.... točkasto lilasta....... sam bila ja i moje cvječkice !!  Sve točkice uspješno poskidane, i sa mene i cvječkica !!  Ostadoše samo ...lila pramenčići na mojoj kosi ! 

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2013 u 15:56
lijepo ste se družile, baš mi je drago zbog vas smile79
a cvjetke za 10 smile64
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 16:33
Bravo ti ,al ja i Mira smo mislile da ćemo vidjeti i tvoje točkice.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2013 u 22:59
Baš sam znatiželjna kaj nam to Free sprema lila točkasto.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 710
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 16:42
pravi raj za ocismile141
JELENA FRANIC
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2013 u 23:20
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2013 u 11:49

Još malo, vjerojatno danas poslijepodne, bum pokazala gdje sam  ovih dana bila !!  Tj što sam radio ! Uglavnom, iznenađenje za mog dragog, ( a sada samo za vas, ja sam na ljestvama, i  lilasto sam točkasta, od glave do pete ) !smile96

Na vrh
Vlatkich View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 262
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vlatkich Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 17:20
smile55 Super izgleda!!
Think green, dream in colours!

Varaždin
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 07:01
No,i gdje su te obečane slike???
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2013 u 14:13
Koliko ja vidim na ovoj fotki tvoje ljubimice,
 ybfzfpooj9n436vzshd9.jpg

ona ti ima problema s plijesni, ili se varam? Da sam na tvom mjestu ja bi joj pod žurno dala neki fungicid ili bar cimet, jer ovo ih ubija.
Onaj list sasvim gore lijevo i sve opale listove makni odande i dodaj malo zemlje da pokrije one sitne korijenčiće koji se vide na površini teglice.
Ovo je dobronamjerna opaska ljubitelja kamelijasmile219
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.