Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 251> |
Korisnik | |
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasno vas je vidjeti,kamelija je prekrasna.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Baš ste mi drage ti i Tikvić na slici!!
Znam da si uživala, a sada čekam s nestrpljenjen nove slike i plodove tvoje radne akcije.
Miro, baš lijepo da nam dolaziš u malo zeleno Međimurje,a još k tome i Jagoda s tobom!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
![]() |
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
No,i gdje su te obečane slike???
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Koliko ja vidim na ovoj fotki tvoje ljubimice,
![]() ona ti ima problema s plijesni, ili se varam? Da sam na tvom mjestu ja bi joj pod žurno dala neki fungicid ili bar cimet, jer ovo ih ubija.
Onaj list sasvim gore lijevo i sve opale listove makni odande i dodaj malo zemlje da pokrije one sitne korijenčiće koji se vide na površini teglice.
Ovo je dobronamjerna opaska ljubitelja kamelija
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
..žemska valjda još mala hižu!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Lijepi pozdrav za tikvić i tebe, točkastu, ljubičastu damu. Hajde da i to vidim
![]() Ustvari, mi se vidimo u tvom kraju 27.04. eto, napokon stižem i ja i Jagoda dolazi samnom MM. Najprije idemo u Koprivnicu na druženje sa Colinarikom... Biti će prilike popiti kavu sa cijelim društvom iz tvog kraja, imamo i cijelu noć za čavrljanje i cijeli dan sutra. Baš se veselim
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() Ma tko bi rekao kako nestrpljive vi možete biti !! Zbedinala sam muža, koji mi se, usput budi rečeno, sa Krka vratio bolestan (jer nije mogao naći onu zgodnu doktoricu iz Njivica ![]() A sada si zamislite, kad imate malera, svi ispraznite prostoriju, a ja nisam iznijela ni jednu jedinu teglicu, nego...makni lijevo - pa ofarbaj, pa vrati na mjesti, pa odmakni desno, pa ofarbaj, očisti oko i svaku teglicu !! Fala dragom bogu...gotovo je ! Imam samo mali popravni, geometrija mi nikad nije bila jača strana , ali zato aritmetika je !! Sve teglice na broju !! I da razjasnimo.... točkasto lilasta....... sam bila ja i moje cvječkice !! Sve točkice uspješno poskidane, i sa mene i cvječkica !! Ostadoše samo ...lila pramenčići na mojoj kosi ! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
lijepo ste se družile, baš mi je drago zbog vas
![]() a cvjetke za 10 ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Vrijednice naša, bravo za tebe i lila hodnik!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Malo gledam slikice od druženja....
Kako ste lijepe obje!!! ![]() Divne ste! ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Divne ste curke!Napokon i neka svježija sličica naše drage Tikvić!Pusa za obje :)
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
pravi raj za oci
![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Još malo, vjerojatno danas poslijepodne, bum pokazala gdje sam ovih dana bila !! Tj što sam radio ! Uglavnom, iznenađenje za mog dragog, ( a sada samo za vas, ja sam na ljestvama, i lilasto sam točkasta, od glave do pete ) ! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bravo ti
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Baš sam znatiželjna kaj nam to Free sprema lila točkasto.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Bebolina, tvoje upute sam uvijek i jedino shvatala, sve, kao dobronemjerne i kao osobe sa velikim iskustvom!! I svaki put ti od srca zahvalila, pa tako činim i ovog puta !! A kako će koja kamelija odcvjetavati, jednu po jednu presađujem u malo veće teglice, u zemlju iz borove šume, sa dodatkom zemlje za kamelije ! Hvala ti što me još pratiš ! Voljela bi da me imaš više na oku, samo se ti usudiš lupiti me po prstima, kada krenem po svom ! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
To ti nešto farbaš,kad ne možeš saditi ti nađeš drugoga posla
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |