Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 205206207208209 381>
Korisnik
Poruka
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 20:48
Ajama, nisam zaboravila obećano, šaljem poslije ovih blagdana...
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 20:52
ne sekiraj se mons itako ništa ne sijem i ne sadim,a jako me svrbe prsti
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 21:16
Ufffff, bojim se da će kod mene biti ponavljanja gradiva...
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 21:22
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

ovo je grozno.i ono malo što sam posijala izdužit će se

mislis rasad?nece se izduziti ako si skoro sijela jer idu topliji dani.moji polako nicu,sporo ko puz ,al nicu.
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 21:45
Ideja za kucicu od flasa za Viz    ili Fikija hhh.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 22:41
Pustili...dobar je dobar...sam dok ja sakupim dovoljno boca..prođe mi mladost, ova moja pozna..hehehehe...al da mi se sviđa....sviđa mi se. Već sam nedije vidla na tu shemu..al ovaj tvoj mi je lijepši. To bi mo došlo ko vikend kuća kak je dobroSmile
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 22:46
Do boca nije teško doći... napraviš otkupnu stanicu za boce
Začas bi se nakupilo... a i jeftin građevinski materijal, nema šta!
Fiki ti dođe "sazidati" i sve 5!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 22:50
Lagana kuca za renijet gdje hoces ahahahah.eto dadinica ti rijesila. problem sa flasama.:)ako nista vriejdilo bi kod tebe na gruntu ovu ogradu sklepati Viz hehe.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 22:51
...joooj..pa on da znaš i bi..on je dobra dušica...ozbiljno...mi se zekamo i sve to..al on je naša seka..mislim...on je to tako izjavio..al dobra je on naša seka..mi smo ti moonsili, Pustili, Fikili i Jaakili kvartet sestre.
E ovu će meni Fikili napraviti..znam da oće?????%20?????%20?????%20?????????ovo ima i verandu a ja to jako voooljeeeem.
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 22:55
Svasta se od ovih flasetina da izmisliti "čoeče!! Fiki-sestrica

Seneka
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 22:56
Fino bi godilo ljetos kucicu imati od staklenih flasa.hlaadiii na onim vrelinama vani.

Seneka
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:01
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:02
Eto njega,ne mozemo ga u miru ni potracati Fiki jesil mi oov ti poslao sunca kod mene se sijalo citav dan,sad sam ko isprebijana kokos!

Seneka
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:04
jel niču dajzeci?
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:07
Nicu,apolako skoro su sijani.danas posijala jos po koji sve rekla dosta nemam ih gdje strpati,al dzaba je ne da sejtan mira.

Seneka
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:09
eheheh.....sad namjeravam napravit ogradicu za crvenu i žutu i crnu kruškicu (rajčice)
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:10
Mislim da bum zgebanac!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:10
objasni kakvu ogradicu i zasto?

Seneka
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:11
Ajde Fiki garant si slomljen od sinoc sa Viz,hajde,hajde da te ne mora zena prenositi ako zaspis za kompom.

Seneka
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:12
Te sorte nisu osjetljive na gljivična oboljenja...pa ih sadim pregusto..to im odgovara....sadim ih u ogradice...na koje uvežem žicu...pa se penju! To je super!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 205206207208209 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 2,156 sekundi.