Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 64> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo jaco, vidim da se i ti naveliko već spremaš za proljeće. I ja sam si kupila takve iste liatrise, i posadila ih jučer. Hibić ti je prekrasan !!!
A moja mandevilla.... opet pa pa ove godine ![]() ![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
jaco odlično si se ponovila
![]() onoj lavandi nisam ni ja mogla odoljeti, mada mi je to već 3. takva... puno su osjetljivije kod mene od običnih, vidjeti ću koliko će mi ova potrajati i jedna ispravka sebe same ![]() prije par dana sam guglajući naišla na jednu biljku koja mi se učinila sličnija mojoj - medicago citrina, baš sam na identifikaciji to i napisala a sad sam ih vidjela na slikama iz pordenonea i raspitala sam se jučer kako se razmnožava (kod mog izvora te biljke ![]() navodno je tajna uspjeha u tome da se grana otkine s petom i drži dan - 2 u vodi, onda se skinu donji listovi i u supstrat baš ću probati čim stignem (za jedno 5 godina ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
vidim da i tebe muce plodine kao i mene
![]() ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Od tebe dobiti pohvalu za mene je velika čast ![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Samo se ti smij,mislim da budeš morala taj posao ti odraditi,kad napokon dođeš na kavu.MM mi je to predložio ![]() |
|
![]() |
|
Prvo ti je orhideja,a drugo lavanda ,hvala za pohvale ![]() |
|
![]() |
|
Svako proljeće poludim kao i svi mi, mislim da me već hvata kriza ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belice,drago mi te vidjeti kod mene,moram ti reči da se ove godine pridružujem tebi,mandevile u očajnom stanju ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primjetila sam i ja da imamo sindrom Plodine,Sva sreća da nemam blizu ni jedan drugi centar MM ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kad sam kupila tu lavandu bila sam tak sretna,sve dok nisam pročitala o njoj da je mimozasta ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...jako lijepog cvijeća imaš, draga Jaca!...lavandica je divna
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
[/QUOTE] Belice,drago mi te vidjeti kod mene,moram ti reči da se ove godine pridružujem tebi,mandevile u očajnom stanju ![]() ![]() [/QUOTE] Ha ha, ma baš nas briga, sad bi me naša R Sara tavom po glavi najradije, jer mi je naredila da ju špricam svaki dan.... a moš si mislit kak sam to radila. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
isti dan smo kupile lavandu cini mi se,ni ja joj nisam mogla odolit,ako propadne i ona bit ce druga,ne moze propast kolko mi mozemo kupit..kako kaze natalija gdje ima blaga ima i stete a kod tebe je prava riznica blaga
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Jaca baš si se lijepo ponovila,odličan ulov.Prekrasan proljetni ugođaj.Zaletila se ja u Plodine,ali kod mene nije bio takav izbor kao kod tebe.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
lijepo si se ponovila kada sve krene kako li će lijepo biti
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
danas konzum azaleje 5,00 kn....samo da javim
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
![]() |
|
dok se snijeg otopi idu u vrt,a sad griju dušu
|
|
![]() |
|
Najveće iznenađenje mi je poslala Kamelia
![]() |
|
![]() |
|
Dobila sam predivnu U
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |