Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 64>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2013 u 06:27
Bravo jaco, vidim da se i ti naveliko već spremaš za proljeće. I ja sam si kupila takve iste liatrise, i posadila ih jučer. Hibić ti je prekrasan !!!

A moja mandevilla.... opet pa pa ove godine Dead. Uskoro ću se prozvati ubojicom mandevilla LOL... vrištat će jadne kad me na proljeće vide da ih želim baš ja kupiti LOL
belica,zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2013 u 06:47
jaco odlično si se ponovila Clap
onoj lavandi nisam ni ja mogla odoljeti, mada mi je to već 3. takva... puno su osjetljivije kod mene od običnih, vidjeti ću koliko će mi ova potrajati

i jedna ispravka sebe same LOL - možda ona grana s mora ipak nije coronilla,
prije par dana sam guglajući naišla na jednu biljku koja mi se učinila sličnija mojoj - medicago citrina, baš sam na identifikaciji to i napisala
a sad sam ih vidjela na slikama iz pordenonea

i raspitala sam se jučer kako se razmnožava (kod mog izvora te biljke Wink), puno puta sam davala grane i nikom se nije primila

navodno je tajna uspjeha u tome da se grana otkine s petom i drži dan - 2 u vodi, onda se skinu donji listovi i u supstrat

baš ću probati čim stignem (za jedno 5 godinaLOL) Wink
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2013 u 07:17
vidim da i tebe muce plodine kao i meneWink.....bit ce da smo od onih koje ne znaju reci "ne"Wink....lijepo si se ponovila...bravo!
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2013 u 09:27
Originalno poslano od člana bromelija bromelija napisao:

pregledala sve od prve do zadnje stranice i mogu samo reći svaka čast imaš predivno cvijeće smile120

Od tebe dobiti pohvalu za mene je velika častsmile78
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2013 u 09:30
Originalno poslano od člana kamelia kamelia napisao:

Stvarno si se lijepo ponovila , ti se naveliko pripremaš za proljeće.Vidim ja da će netko imati puno posla

Samo se ti smij,mislim da budeš morala taj posao ti odraditi,kad napokon dođeš na kavu.MM mi je to predložiosmile156
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2013 u 09:33
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

One prve dve lepotice ne prepoznajem,ali zato ljubičice i hibiće doooobro znam i predivni su...a za novitete sve pohvale P

Prvo ti je orhideja,a drugo lavanda ,hvala za pohvale smile79
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2013 u 09:36
Originalno poslano od člana lilie lilie napisao:

Gledajući tvoje stranice nisam znala što da prvo pogledam od preljepog cvijeća.

Što će tek biti kada kreneš u vrt.

Svako proljeće poludim kao i svi mi, mislim da me već hvata krizasmile161smile78
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2013 u 09:40
Originalno poslano od člana belica belica napisao:

Bravo jaco, vidim da se i ti naveliko već spremaš za proljeće. I ja sam si kupila takve iste liatrise, i posadila ih jučer. Hibić ti je prekrasan !!!

A moja mandevilla.... opet pa pa ove godine Dead. Uskoro ću se prozvati ubojicom mandevilla LOL... vrištat će jadne kad me na proljeće vide da ih želim baš ja kupiti LOL

Belice,drago mi te vidjeti kod mene,moram ti reči da se ove godine pridružujem tebi,mandevile u očajnom stanjuDeadostale samo grane,a kome bi oni prodali da nema nas dvijeLOL
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2013 u 09:44
Originalno poslano od člana Monna Monna napisao:

vidim da i tebe muce plodine kao i meneWink.....bit ce da smo od onih koje ne znaju reci "ne"Wink....lijepo si se ponovila...bravo!

Primjetila sam i ja da imamo sindrom Plodine,Sva sreća da nemam blizu ni jedan drugi centar MM Angryćim ih spomenem,,sva sreća što smo mi žene lukaveWink
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2013 u 09:52
Originalno poslano od člana natalija natalija napisao:

jaco odlično si se ponovila Clap
onoj lavandi nisam ni ja mogla odoljeti, mada mi je to već 3. takva... puno su osjetljivije kod mene od običnih, vidjeti ću koliko će mi ova potrajati

i jedna ispravka sebe same LOL - možda ona grana s mora ipak nije coronilla,
prije par dana sam guglajući naišla na jednu biljku koja mi se učinila sličnija mojoj - medicago citrina, baš sam na identifikaciji to i napisala
a sad sam ih vidjela na slikama iz pordenonea

i raspitala sam se jučer kako se razmnožava (kod mog izvora te biljke Wink), puno puta sam davala grane i nikom se nije primila

navodno je tajna uspjeha u tome da se grana otkine s petom i drži dan - 2 u vodi, onda se skinu donji listovi i u supstrat

baš ću probati čim stignem (za jedno 5 godinaLOL) Wink

Kad sam kupila tu lavandu bila sam tak sretna,sve dok nisam pročitala o njoj da je mimozastaLOLA za onaj cvijet nije bitno, tak je završio u smeću za par dana u vodi sva mu se stabiljka osušila i strula.Možda da je došla s korjenom ,a mogla jeWinkLOL

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2013 u 11:27
...jako lijepog cvijeća imaš, draga Jaca!...lavandica je divnaStar...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2013 u 15:27

[/QUOTE]
Belice,drago mi te vidjeti kod mene,moram ti reči da se ove godine pridružujem tebi,mandevile u očajnom stanjuDeadostale samo grane,a kome bi oni prodali da nema nas dvijeLOL
[/QUOTE]

Ha ha, ma baš nas briga, sad bi me naša R Sara tavom po glavi najradije, jer mi je naredila da ju špricam svaki dan.... a moš si mislit kak sam to radila.
belica,zagreb
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2013 u 16:24
isti dan smo kupile lavandu cini mi se,ni ja joj nisam mogla odolit,ako propadne i ona bit ce druga,ne moze propast kolko mi mozemo kupit..kako kaze natalija gdje ima blaga ima i stete a kod tebe je prava riznica blaga 
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2013 u 16:50
Jaca baš si se lijepo ponovila,odličan ulov.Prekrasan proljetni ugođaj.Zaletila se ja u Plodine,ali kod mene nije bio takav izbor kao kod tebe.
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2013 u 19:47
lijepo si se ponovila kada sve krene kako li će lijepo biti smile99kod tebe
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2013 u 18:34
danas konzum azaleje 5,00 kn....samo da javimWink.....jednostavno su upale u kosaricu...
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2013 u 09:22
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2013 u 09:57
dok se snijeg otopi idu u vrt,a sad griju dušu 
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2013 u 10:10
Najveće iznenađenje mi je poslala Kameliasmile86
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2013 u 10:18
Dobila sam predivnu Uskrsnu košaricu,njen ručni rad
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 64>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.